viro 799 Опубліковано 1 березня, 2017 Собственно попутно приехали из США. Цена вопроса - 1 тыс грн за пачку. Свечи ходят 100 000 км. Вот так виглядит комплект, который прошел 117 000 км мой тел - 050 373 33 ЧЧ или личка. З.Ы. Остался один комплект. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 1 березня, 2017 Мне плиз Это ж такие как ты мне раньше подгонял? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 1 березня, 2017 Мне плиз Это ж такие как ты мне раньше подгонял? Такие. 1 комплект Саше, еще один есть. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 1 березня, 2017 шыкарные свечи!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 1 березня, 2017 4xDenso.JPG Собственно попутно приехали из США. Цена вопроса - 1 тыс грн за пачку. Свечи ходят 100 000 км. А я знаю с чем попутно приехали свечи :rofl2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 1 березня, 2017 Якщо мені підходять на 2013рік то я візьму комплект Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 1 березня, 2017 Усьо, свічки в броні. Якщо хто ще хахоче - залишайте тут повідомлення, привеземо ще. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergey81 5 Опубліковано 2 березня, 2017 Я, в очередь на следующую партию! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VV7VV 26 Опубліковано 2 березня, 2017 Усьо, свічки в броні. Якщо хто ще хахоче - залишайте тут повідомлення, привеземо ще. Вить а когда ориентировочно следующая партия? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 2 березня, 2017 Вить а когда ориентировочно следующая партия? думаю конец апреля Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VV7VV 26 Опубліковано 3 березня, 2017 думаю конец апреля Тогда я тоже в очередь на следующую партию. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 15 березня, 2017 Апдейт. Одна пачка прошла по кругу и все отказались. Она снова в продаже. Пишите-звоните кому. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти