voroniak1696 14 Опубліковано 13 січня, 2017 Сьогодні був на мийці , з під верхнього ущільнювача лобового шкла , почала лізти іржа . Хто має ресталінг , хтось таке наблюдав ?? Подивитись дуже легко , його просто треба легенько відігнути ( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Boatsman 11 Опубліковано 14 січня, 2017 Бачив літом у своєї. Потер пальцем - більше не бачу ))). Сподіваюсь і не побачу (пробач за тавтологію) )))). Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 14 січня, 2017 Да, таке є))) резинка продавлює краску до металу і зявляється полоса іржі. У мене було таке. Покрасили хреново п...ри, видно перехід. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 14 січня, 2017 В 14.01.2017 в 18:13, mrdi10 сказав: Да, таке є))) резинка продавлює краску до металу і зявляється полоса іржі. У мене було таке. Покрасили хреново п...ри, видно перехід. Нова машина? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
voroniak1696 14 Опубліковано 14 січня, 2017 В 14.01.2017 в 18:13, mrdi10 сказав: Да, таке є))) резинка продавлює краску до металу і зявляється полоса іржі. У мене було таке. Покрасили хреново п...ри, видно перехід Коли підмальовувати , то лобове треба знімати ?? В мене ше не катастрофічно , видно тільки коли її відгинаєш ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 14 січня, 2017 Я той раз робив заміну стекла лобового бо з під камаза вилетіла каменюка. Резинка при монтажі стекла зафіксована герметиком трішки. Її можна зняти і закрасити, але це не зручно. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 14 січня, 2017 напугали, блин. сегодня все пересмотрел - нормально. рестайл 2012 года. З,Ы. а тебе лобовуху не меняли? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти