Soul2011 55 Опубліковано 10 серпня, 2016 "Улитка" стандартная от базы ФЛ бензин - осталась после установки круиза Верхняя часть "бороды" на дорейстайл. Заглушки птф - ФЛ Накладки рули - ФЛ (база) Писать в личку Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 10 серпня, 2016 Мне улиточку для опытов. Если кому будет надо - передарю. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Soul2011 55 Опубліковано 10 серпня, 2016 Мне улиточку для опытов. Если кому будет надо - передарю. ок Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 11 серпня, 2016 Я бы заглушки ПТФ забрал. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Soul2011 55 Опубліковано 11 серпня, 2016 Я бы заглушки ПТФ забрал. хорошо. Завтра буду на новой почте - пишите в личку кому куда. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 11 серпня, 2016 ой ой!!! Я встигну? А можна мені "верхняя часть бороды на дорестайл" або як кажуть "Миска"..."ГОРШОК" Вітя, забери на себе, а я підскочу і заберу. буду вдячний! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 11 серпня, 2016 Я без проблем. Тарасію, нам равлика в миску Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Soul2011 55 Опубліковано 11 серпня, 2016 Я без проблем. Тарасію, нам равлика в миску миску завтра с улиткой отправлю вместе :))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 12 серпня, 2016 Ой дякую! :scout:тепер я просто вимушений буду на зустріч приіхати :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 16 серпня, 2016 Спасибо, все приехало. Будем экспериментировать дальше. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти