Док-65 23 Опубліковано 23 лютого, 2016 ВранцІ в ротІ пахне какой за вікном туман і мряка поруч жінка без білизни З Днем Захисника Вітчизни! 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 23 лютого, 2016 В свете последних событий, наш праздник - 14 октября. 23 февраля - праздник для сопредельного к нам, не очень дружественного государства. А так же для старшего поколения, которое защищало страну с названием СССР. Вот только последних и хочу поздравить! 4 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 23 лютого, 2016 Предлагаю срач не разводить. Ок? 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 23 лютого, 2016 Предлагаю срач не разводить. Ок? никакого срача. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 23 лютого, 2016 как вариант - отмечать День воздержания от срача :) в супермаркетах сегодня наблюдаю многочисленные случаи закупки продуктов для офиса и одновременно ооочень осторожные поздравления. т.е. люди хотят поздравлять (с детства приучили к паре "23ф-8м" наверное), тянутся, но боятся обжечся. на уровне рефлексов кароче, а тут бах и в календаре не красное. блин а как же детям в садике-то теперь?.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 23 лютого, 2016 Я сьогодні відмічаю "день захисника диплома"... 10 ріків рівно Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 23 лютого, 2016 А у 1987 му році в цей день мені подарували роскладний лісапет Аіст Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 23 лютого, 2016 А у 1987 му році в цей день мені подарували роскладний лісапет АістЩе їззиш на ньом?.. Чи на соул поміняв?... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 24 лютого, 2016 А у 1987 му році в цей день мені подарували роскладний лісапет Аіст афiгеть! мені теж у 87-му (не на 23-тє) теж розкладний теж Аіст, і може теж - темно синій металік. нє? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 24 лютого, 2016 афiгеть! мені теж у 87-му (не на 23-тє) теж розкладний теж Аіст, і може теж - темно синій металік. нє?Нє. Мені сірий... Згодом був перефарбований в зелений)Ще їззиш на ньом?.. Чи на соул поміняв?...Комусь колись отдав) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти