Francdial 0 Опубліковано 27 липня, 2016 компрерию меряют на холодную дизельным компрессометром через форсунки,можно и через свечи,но свечи не всегда выкручиваются,могут обломиться,поэтому через форсунки лучше,компресия должна быть 25-30бар Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 30 липня, 2016 ваще писец, ну как вы сюда на БМВ доезжаете то????? 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 6 серпня, 2016 Что то типа того Віть, резинку де взять? Розмір? Просто тошнить дринькать після простою. Корекція на хх карти нічо не дало. -10% долговрем.корекція. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 7 серпня, 2016 Віть, резинку де взять? Розмір? Просто тошнить дринькать після простою. Корекція на хх карти нічо не дало. -10% долговрем.корекція. Типа на базарі. Мені ставили від Гетца. Не знаю, чи є окремо код. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 7 серпня, 2016 Сьогодні зняв фільтр, подививсь))) поставив назад) ризинки норм, фільтр здається теж. На бензі політав, довгочас.корекція -6% стала з -10%. Скільки форумів перечитав, ну хз чо при простої довгому хреново заводиться. З другого разу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 7 серпня, 2016 ну хз чо при простої довгому хреново заводиться. З другого разу. Тому що резинка не тримає бензу і він зливається назад у бак. Якось так. Та мало того, це може закінчитися взагалі не заводом машини. Таке бцло у Сергіуса. Розбирав фільтр у полі. Там важуо правильно ту резинку вставити. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 11 серпня, 2016 Я радію))) форсунка мокра)) бо замінив дві резинки у паливн.фільтрі номер. 25169195 GENERAL MOTORS не допомогло. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 14 серпня, 2016 Є інфа що ориг.підходят 353102B000. Але ціна 120-150 грн)))) Також підходят GM 25169195 ціна 18-26 грн. Або тупо верхні від форсунок ВАЗ 2110 за 4 грн))) Тепер все гуд. Заводиться норм. При зніманні встановлено факт, що резинки верхні як нові, а от ті що у впускний колекторі - замучені. 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 14 серпня, 2016 а поставил какие??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 14 серпня, 2016 а поставил какие???Важко повірить, але з десятки))Але ті що графітові. Вони мають ідеальну форму. Бо бачив звичайні чорні вазовські просто страшні. Спочатку замовив GM. Але без упаковки завагався у якості і у оригінальності. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 14 серпня, 2016 Важко повірить, але з десятки)) Але ті що графітові. Вони мають ідеальну форму. Бо бачив звичайні чорні вазовські просто страшні. Спочатку замовив GM. Але без упаковки завагався у якості і у оригінальності. неее, я был уверен что с десятки))) Люблю Соул))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 24 грудня, 2018 Важко повірить, але з десятки)) Але ті що графітові. Вони мають ідеальну форму. Бо бачив звичайні чорні вазовські просто страшні. Спочатку замовив GM. Але без упаковки завагався у якості і у оригінальності. Забув відписатись. Не довго я катавсь з гамном із десятки)) Купляйте краще бош, елрінг і т.д. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex2308 10 Опубліковано 12 лютого, 2019 Сегодня решил в насос бака залезть, плохо заводилась после горе специалистов по замене топл. фильтра. Есть косяк, плохо вставлена одна из резиновых колец. Поправил,( ту же помяв в руках, возобновила свою форму) заводится с полтыка 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 13 лютого, 2019 Я когда сам менял топл фильтр, тоже эта резинка не стала сразу на место. И машина качала бенз внутри бака и не заводилась. Поправил и все заработало Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти