Daggett 225 Опубліковано 7 квітня, 2015 підкажіть, будь ласка, хто вкурсі, кудой зараз найкраще їхати на Буковель -- в основному цікавить стан доріг після зими, але думки щодо "комфортності" теж вітаються) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 7 квітня, 2015 підкажіть, будь ласка, хто вкурсі, кудой зараз найкраще їхати на Буковель -- в основному цікавить стан доріг після зими, але думки щодо "комфортності" теж вітаються) останні рази я їхав через Вінниця - Хмельницький - Тернопіль - Івано-Франківськ - Яремче це найкоротший маршрут Впринципі тєрпімо - навіть є куски нового асфальту, а є куски і поганенькі Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Patric 12 Опубліковано 7 квітня, 2015 Це самиц найкращий шлях! Гугл мапс веде по цій дорозі без помилок на Делятин а далі на яремчу! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 квітня, 2015 ну з гребінки воно можливо, але мені треба буде їхати з києва. тому мабуть по житомирській... от думаю чи "житомир-хмельницький-тернопіль-..." чи краще гак +60км але по київ-чоп... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 7 квітня, 2015 ну з гребінки воно можливо, але мені треба буде їхати з києва. тому мабуть по житомирській... от думаю чи "житомир-хмельницький-тернопіль-..." чи краще гак +60км але по київ-чоп... а де з"їжджати з київ-чоп ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 квітня, 2015 а де з"їжджати з київ-чоп ? на об’їзній Рівного Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 7 квітня, 2015 на об’їзній Рівного так я не їздив. я робив ще більший гак, їхав аж до львова а там уже на франківськ. там тільки останній кусок дороги від львова так собі.(як і вся дорога в тих краях) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 7 квітня, 2015 Дагете, їдь по Київ-Чоп. З'їзжати з траси в місті Дубно! Далі Кременець-Тернопіль-Франківськ. Далі - як хочеш. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 квітня, 2015 я робив ще більший гак, та то вже не гак... то гачищє Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Patric 12 Опубліковано 7 квітня, 2015 На форумі буковеля ціла тема є з цього питання, обговорені всі варіанти, думаю зможеш обрати оптимальний! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 7 квітня, 2015 так я не їздив. я робив ще більший гак, їхав аж до львова а там уже на франківськ. там тільки останній кусок дороги від львова так собі.(як і вся дорога в тих краях) ))) А я по цих дорогах кожного дня!!! Нормальна дорога! Від Львова до Івано-Франківська виключаєш режим "розслабон" і головне не пропустити ямку в пів колеса і все буде гуд! Їдьте їдьте побільше до нас!! Може дороги трошки підлатають! А вже від Франківська до Буковеля нормально! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 7 квітня, 2015 ))) А я по цих дорогах кожного дня!!! Нормальна дорога! Від Львова до Івано-Франківська виключаєш режим "розслабон" і головне не пропустити ямку в пів колеса і все буде гуд! Їдьте їдьте побільше до нас!! Може дороги трошки підлатають! А вже від Франківська до Буковеля нормально! якщо вже від франика до буковеля нормальна, то одеська це взагалі еталон. :rofl2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 7 квітня, 2015 ну порівняно по області то так Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 8 квітня, 2015 Дагете, їдь по Київ-Чоп. З'їзжати з траси в місті Дубно! Далі Кременець-Тернопіль-Франківськ. Далі - як хочеш. ну да, з Рівного на Дубно... доре, мо комусь буде корисно -- ремонт в Буському районі Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 8 квітня, 2015 ну да, з Рівного на Дубно... доре, мо комусь буде корисно -- ремонт в Буському районі Їхав того року через Бузьк-Золочів-Перемишляни-Рогатин. Не раджу так робити нікому. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 8 квітня, 2015 Їхав того року через Бузьк-Золочів-Перемишляни-Рогатин. Не раджу так робити нікому. Та як не! та подивитись наш чудовий край! Та полюбуватись галичиною! Як не!!!! :( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 8 квітня, 2015 Та як не! та подивитись наш чудовий край! Та полюбуватись галичиною! Як не!!!! :( Любувався 2 рази. В Золочеві на дорогу виходили косулі і зайці. Але дякую Богу не лише за це, а й за те, що колеса цілі Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 8 квітня, 2015 Та там тіки на пів колеса ями! а де ще таке побачити! Драйв! Спортлото попав не попав, загнув диск не загнув!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти