dima150777 1 667 Опубліковано 2 квітня, 2015 Новая оптима. Встречаем... http://www.autocentre.ua/news/automobiles/kia-optima-otprazdnovala-debyut-ia-65051.html Нам бы такой 1,6 литровый двигатель с такими характеристиками на новый Соул... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 2 квітня, 2015 Сидушка напоминает ватник. А руль супер гуд! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 2 квітня, 2015 Красива машина! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 2 квітня, 2015 Как то седаны корабли не возбуждают больше. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 2 квітня, 2015 Сидушка напоминает ватник. Напоминает она амг г65 битурбо. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 2 квітня, 2015 Напоминает она амг г65 битурбо. Которое напоминает ватник Луи Витон Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 2 квітня, 2015 Ну ватник же классический просто вертикально просторочен, не? не? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 2 квітня, 2015 Ну ты понял о чем я -) Напоминает она амг г65 битурбо. Стоп! А откуда ты знаешь, как выглядит Гелик АМГ 65 битурбо? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 2 квітня, 2015 Лучше спроси, откуда такие познания в ватниках? 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 2 квітня, 2015 как выглядит Гелик АМГ 65 битурбо? У нас такой скромный двор ну ул. Рейтарская, что я в перерывах между работой хожу заглядываю в окна как не бентли то рейнджу. Кстати да вот он ватничек то откуда такие познания в ватниках? Моя первая должность в жизни - слесарь. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти