Tarasuk 6 Опубліковано 10 лютого, 2015 Вечір добрий всім жителям міста Лева. Став щасливим власником 2 квитків на матч 17 лютого на Львів Арені. Хтось з місцевих вже бував на таких міроприємствах? Мене цікавить яка там ситуація з паркуванням в день матчу, які вулиці перекривають, коли треба приїхати щоб припаркуватися (їхати буду з Ужгорода) і взагалі цікавить люба інфа на цю тему. Відгукніться. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 10 лютого, 2015 Тарас, так а чего тебе переживать за перекрытие улиц - стадион в аккурат на южной окраине Львова, ты с Ужгорода с трассы практически в него на окружной и упираешься. Даю 99,9%, что в день матча естественно будет проблема с парковкой, как и в любом городе. Поправьте меня, львовяне, если что не так. http://maps.yandex.ua/-/CVC~RNKD Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Tarasuk 6 Опубліковано 10 лютого, 2015 Да где стадион я знаю, просто в Ужгороде когда футбол, все улицы возле стадиона перекрывают за 2 часа до матча и подъехать к стадиону уже нельзя. По-этому интерисует как с этим дела во Львове Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 10 лютого, 2015 Тарас, Окружную не перекроют - чес-с-слово... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 11 лютого, 2015 З під моста виїзджаєш на обіздну Львова, є два повороти на стадіон, черга з авто формується десь за півтори години до початку матчу, простоявши десь 15-20 хв в черзі гарно припаркував свій автомобіль біля стадіону! Попив смачної Львівської кави і пішов на перегляд афігенно крутого матчу!!! Після чого з емоціями від побаченого виходиш до свого авто і розумієш шо зараз виїзджати не варто, тому пєш ще раз смачну каву і спокійно вклинюєшся в потік авто і на обїздну, під міст і через 4 годинки Ужгород вітає вас)))))) Заздрю я тобі, і футбол класний подивишся і по класній трасі покатаєшся!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 11 лютого, 2015 На футбол не треба їздити на машині :banned: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Tarasuk 6 Опубліковано 11 лютого, 2015 Дякую за поради! Так приблизно собі це все і уявляв. Taras! сказав: Заздрю я тобі, і футбол класний подивишся і по класній трасі покатаєшся!!! Та це випадково так вийшло. Зареєструвався на сайті Шахтаря в листку очікування під номером 11206, а там розігрували право на придбання 1000 білетів, навіть не сподівався на успіх, ну не везе мені в лотереї, і тут приходить лист, що я маю право купити квитки, ось так я і став щасливим власником двох квитків по 150грн. Sergius сказав: На футбол не треба їздити на машині Абсолютно згоден, але зранку вже треба бути на роботі. Ось так. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти