Перейти к публикации

logo_soul.png.aac74a92d237db04160d11697a0d69ba.png

Tarasuk

Поєдинок Шахтаря і Баварії

Рекомендованные сообщения

Вечір добрий всім жителям міста Лева. Став щасливим власником 2 квитків на матч 17 лютого на Львів Арені. Хтось з місцевих вже бував на таких міроприємствах? Мене цікавить яка там ситуація з паркуванням в день матчу, які вулиці перекривають, коли треба приїхати щоб припаркуватися (їхати буду з Ужгорода) і взагалі цікавить люба інфа на цю тему. Відгукніться.

Поделиться сообщением

Тарас, так а чего тебе переживать за перекрытие улиц - стадион в аккурат на южной окраине Львова, ты с Ужгорода с трассы практически в него на окружной и упираешься. Даю 99,9%, что в день матча естественно будет проблема с парковкой, как и в любом городе. Поправьте меня, львовяне, если что не так.

http://maps.yandex.ua/-/CVC~RNKD

Поделиться сообщением

Да где стадион я знаю, просто в Ужгороде когда футбол, все улицы возле стадиона перекрывают за 2 часа до матча и подъехать к стадиону уже нельзя. По-этому интерисует как с этим дела во Львове

Поделиться сообщением

Тарас, Окружную не перекроют - чес-с-слово... :yes:

Поделиться сообщением

З під моста виїзджаєш на обіздну Львова, є два повороти на стадіон, черга з авто формується десь за півтори години до початку матчу, простоявши десь 15-20 хв в черзі гарно припаркував свій автомобіль біля стадіону! Попив смачної Львівської кави і пішов на перегляд афігенно крутого матчу!!! Після чого з емоціями від побаченого виходиш до свого авто і розумієш шо зараз виїзджати не варто, тому пєш ще раз смачну каву і спокійно вклинюєшся в потік авто і на обїздну, під міст і через 4 годинки Ужгород вітає вас)))))) Заздрю я тобі, і футбол класний подивишся і по класній трасі покатаєшся!!!

Поделиться сообщением

На футбол не треба їздити на машині  :banned:

Поделиться сообщением

Дякую за поради! Так приблизно собі це все і уявляв.

Заздрю я тобі, і футбол класний подивишся і по класній трасі покатаєшся!!!

Та це випадково так вийшло. Зареєструвався на сайті Шахтаря в листку очікування під номером 11206, а там розігрували право на придбання 1000 білетів, навіть не сподівався на успіх, ну не везе мені в лотереї, і тут приходить лист, що я маю право купити квитки, ось так я і став щасливим власником двох квитків по 150грн.

На футбол не треба їздити на машині 

Абсолютно згоден, але зранку вже треба бути на роботі. Ось так.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

• Создать...