Foot-ball 42 Опубліковано 6 жовтня, 2014 можу нову задачку "підкинути"... :rolleyes2: smallboy, велком! Давай Серега жги. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 6 жовтня, 2014 Давай Серега жги. та нє, там справа серцозна. тож якби Діма (як колишній мій вчитель ) згодився трохи допомогти... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 6 жовтня, 2014 та нє, там справа серцозна. тож якби Діма (як колишній мій вчитель ) згодився трохи допомогти... Інтригуеш? Зараз прийде твій колишній вчитель і дасть нам за флуд. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 6 жовтня, 2014 тада... інтриган ще той... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 6 жовтня, 2014 Інтригуеш? ... дасть нам за флуд... да, я такой... вот купите по второму Соулу в семью и начинайте тут шарады в теме для новичков писать... Ау, друже Бобер, пиши в личку, чего хотел? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Eugene 0 Опубліковано 12 жовтня, 2014 Всем привет, 2 мес как Soulовод)) Полет нормальный) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 12 жовтня, 2014 Всем привет, 2 мес как Soulовод)) Полет нормальный) За сколько взял то? И что за комплектация? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Eugene 0 Опубліковано 12 жовтня, 2014 база, но с всевозможными различными бонусами, резиной, парктроником, сигналкой и т.п., кстати у одного из пользователя форума. Было 19тыс пробега, как новая по словам СТО, никаких нареканий и сейчас. С этим курсом и не знаешь как считать) порядка 150грн, когда в салонах не могли определиться с ценой... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 12 жовтня, 2014 Так а что случится на 19 тыщах? Если не скручено конечно. Вообщем добро пожаловать! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Eugene 0 Опубліковано 12 жовтня, 2014 Ну если бы не участник форума можно было бы и посомневаться) а так.. Спасибо форуму) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 12 жовтня, 2014 Ну если бы не участник форума можно было бы и посомневаться) а так.. Спасибо форуму) Так а кто? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Eugene 0 Опубліковано 12 жовтня, 2014 Саша, а вот ник уже не помню, это но он мне и советовал зарегиться, оч много полезной информации и советов) вот теперь сижу, грызу нуаку)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 13 жовтня, 2014 Приветствуем в наших рядах!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
avtozapcasti 0 Опубліковано 5 грудня, 2014 Всем привет из Днепра ! счастья здоровья и хороших дорог! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти