mishamc 5 Опубліковано 31 травня, 2014 Подарую, продам, обміняю фільтр повітряний для дорестайла брав у Корейця, не догледів що то на дорестайл. Можу віддати 7 червня/июня на зустрічі. О 06872сім19О3 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 31 травня, 2014 ЦІна питання і який виробник? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 31 травня, 2014 Виробник Koreastar Ціна на твій вибір: за дякую, за ескімо, за пиво і т.д. він мені всерівно не потрібний. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 31 травня, 2014 Так а Кореєць не може поміняти на рестайл з доплатою? Свої ж люди. Запитай. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 31 травня, 2014 ... то на дорестайл. Можу віддати 7 червня/июня на зустрічі. ... Можу забрати! *Готую морозиво безалкогольне на 7червня ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 31 травня, 2014 Можу забрати! *Готую морозиво безалкогольне на 7червня ;) от і домовились тему можна закривати Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти