Джоник 221 Опубліковано 9 квітня, 2014 В свободное от работы и семейных забот время пишу стихи:) Обычно про любовь. Для себя, для удовольствия. На автомобильном форуме, где сидят суровые мужики такое не печатают, но, в связи с последними событиями у нас в стране написалось... Народ, мы сами решаем в какой стране нам жить и кому нами управлять! Украина, держись!!! Україно, ти славна країна! На сто років вперед розцвіла. Ти моя найдорожча перлина, Ти мов ненько кохана моя! І нехай не радіють ніколи Діти чорного птаха- Біди! Лине пісня козацька в долині, Не рідіють козаків ряди!!! 4 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 9 квітня, 2014 Хорош! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 10 квітня, 2014 Точно хорошо звучит! И жизненно. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 10 квітня, 2014 :clapping: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 10 квітня, 2014 В свободное от работы и семейных забот время пишу стихи:) Обычно про любовь. Для себя, для удовольствия. На автомобильном форуме, где сидят суровые мужики такое не печатают, но, в связи с последними событиями у нас в стране написалось... Народ, мы сами решаем в какой стране нам жить и кому нами управлять! Украина, держись!!! Україно, ти славна країна! На сто років вперед розцвіла. Ти моя найдорожча перлина, Ти мов ненько кохана моя! І нехай не радіють ніколи Діти чорного птаха- Біди! Лине пісня козацька в долині, Не рідіють козаків ряди!!! навеяло... Нам пророчать часи лихоліття, Старший брат суне в спину ножа, Прибиремо ж з-під ніг усе сміття На шляху України до миру, добра... Не потрібно на інших кивати, Піднялися з колін - і нема вороття. Тільки разом свій дім будувати - Україну скоріш доведем до пуття. Нам помилок уже не пробачуть. На розкачку немає ні сил, ні часу, А сусіди... і добрі, і злії побачуть На землі цій добробут, любов і красу. 3 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти