dima150777 1 667 Опубліковано 25 червня, 2016 а тут, Валик, ты не прав... взять хоть бы и проверку зазоров клапанов, которая должна проводиться при 90 тыс. км., а это четыре часа минимум (с учетом необходимости остудить двигатель до 20-30 гр.) 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 26 червня, 2016 Перевірка зазорів 4 години? Открутить 4 болти кришки котушок, 4 болти котушки, ще 14 кришки клапанів і пару болтів ще про які забув)))) зняти два шланги. Ну 4 години це дофіга. Я думаю. Ну до 20-30 градусів охолодити можна повіситись))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 червня, 2016 Перевірка зазорів 4 години? Открутить 4 болти кришки котушок, 4 болти котушки, ще 14 кришки клапанів і пару болтів ще про які забув)))) зняти два шланги. Ну 4 години це дофіга. Я думаю. Ти вмієш читати? (с учетом необходимости остудить двигатель до 20-30 гр.) Тобі зранку зайшовши в гараж чекати то не треба. А людина на СТО приїхала своїм ходом. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти