voroniak1696 14 Опубліковано 7 травня, 2013 арОтже , після заміни рульової , проїхав , ще 20 тис , почалося знов ті самі стуки , рульової ! Але я поміняв резину р16 215*55 . Крім того помалював всі пластмаси в середині машини . Як думаєте , гарантійщики можуть мені відмовити ?? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
так бывает 104 Опубліковано 8 травня, 2013 арОтже , після заміни рульової , проїхав , ще 20 тис , почалося знов ті самі стуки , рульової ! Але я поміняв резину р16 215*55 . Крім того помалював всі пластмаси в середині машини . Як думаєте , гарантійщики можуть мені відмовити ?? ну прям беда какая то. Тарас, а Курылёв тоже со Львова, понимая что у вас дороги - брусчатка, и Ваш возраст.............., может встретиться с ним, он подскажет обьездные пути этого камня. С другой стороны, пластиковая втулка стоит 35грн на эксисте, в основном она разбивается-стучит (если не притормаживать перед, а вытормаживаться при повороте непосредственно на камне-брусчатке), меняется за пару часов. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 8 травня, 2013 ну прям беда какая то. Тарас, а Курылёв тоже со Львова, понимая что у вас дороги - брусчатка, и Ваш возраст.............., может встретиться с ним, он подскажет обьездные пути этого камня. С другой стороны, пластиковая втулка стоит 35грн на эксисте, в основном она разбивается-стучит (если не притормаживать перед, а вытормаживаться при повороте непосредственно на камне-брусчатке), меняется за пару часов. а можна детальніше про цю втулку(код і як саме міняєтся?) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VADLO 0 Опубліковано 8 травня, 2013 блин тоже самое на 10 тыщ. типа поменяли рейку прошел 10 тищ и опять ... застучало уже думал ехать за горло держать гарантийщиков но смотрю я не один..п.с. то же катаюсь по брусчатке.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 13 травня, 2013 а які саме стуки? в мене теж час від часу стукає, іноді пропаде, а іноді появиться - проїдуся хвилин 10-15 пропаде, а може не проспасти. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти