Грузин 8 Опубліковано 22 квітня, 2014 Фа-фа титанчику Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Грузин 8 Опубліковано 22 квітня, 2014 Фа-фа титанчику на борщаговской 10,чуть не треснулись в друг друга.не киевский, но клубник. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
s_sashka 4 Опубліковано 26 квітня, 2014 Фа-фа близнецу АК .47... на Стеценко в пятницу! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 27 квітня, 2014 Фа-Фа белый дизель на Шевченка-Победы. Мой тебе совет. Выкинь диоды из ДХО и вставь туда то, что было. Не веришь - поставь рядом машину с обычным ДХО и сделай фото с 50 метров. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 27 квітня, 2014 Фа-фа близнецу АК .47... на Стеценко в пятницу! :bye: ответное ФА-ФА!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Awful 20 Опубліковано 28 квітня, 2014 Фа-Фа белый дизель на Шевченка-Победы. Мой тебе совет. Выкинь диоды из ДХО и вставь туда то, что было. Не веришь - поставь рядом машину с обычным ДХО и сделай фото с 50 метров. ФА-ФА! Спасибо, за совет. Езжу сними неделю, и сам уже склоняюсь поставить назад обычные лампочки. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Awful 20 Опубліковано 30 квітня, 2014 Вчера в Буче видел титан АІ 0791 ** около 21:40. Ехал за ним по главной улице в сторону Киева, пока он не свернул. Вобщем, ФА-ФА! ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Krikka 9 Опубліковано 2 травня, 2014 Признавайтесь, кто это час назад на мосту Патона мне вежливо сказал "спасибо" после того, как я пропустил его вперед. Клубный Соул с номерами 1190, на крышке багажника - котяра с надписью Be Happy) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 2 травня, 2014 привет 1 мая киевскому ОРАНЖЕВОМУ Соулу в Ивано-Франковске номер не помню..но клубная наклейка была)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 2 травня, 2014 Признавайтесь, кто это час назад на мосту Патона мне вежливо сказал "спасибо" после того, как я пропустил его вперед. Клубный Соул с номерами 1190, на крышке багажника - котяра с надписью Be Happy) c таким котом? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 2 травня, 2014 Клубный Соул с номерами 1190, на крышке багажника - котяра с надписью Be Happy) И не едь за мной я пятый Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mariwa 4 Опубліковано 3 травня, 2014 фа-фа вчера приблизительно в 12 в броварах рыженькому клубному , номер не запомнила. С обвесом с переди. :bye: :bye: :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Krikka 9 Опубліковано 5 травня, 2014 И не едь за мной я пятый Да, именно с таким котом))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 травня, 2014 Да, именно с таким котом))) Морда це Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 5 травня, 2014 Фа-фа титоновому 0802 сегодня от чоколовсого до краснозвездного. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Awful 20 Опубліковано 17 травня, 2014 Фа-фа оранжевому дорестайлу от броварского кп до левобережной около полудня. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 17 травня, 2014 Фа-Фа Fey13 жопой запаркованный в забор под Украиной. Фа-Фа белый с кабаном на Красноармейской припаркованный у левого тротуара. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 20 травня, 2014 Фа-Фа Fey13 жопой запаркованный в забор под Украиной. Фафа!! А че не зашёл кофе попить? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 травня, 2014 Так я не знал, шо на Украину можно заходить пить кофе Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 20 травня, 2014 Так я не знал, шо на Украину можно заходить пить кофе Прям обидеться на тебя что ли ? )))) ...теперь будешь знать Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти