Alex F 19 Опубліковано 15 березня, 2013 То был йа. фа-фА! 8) Отправлено из iPad используя Tapatalk HD Я тебя видел на прошлой неделе возле индустриального моста в сторону кардач. На кардачах разворот и в обратную сторону.Было? ФА ФА. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 15 березня, 2013 Я тебя видел на прошлой неделе возле индустриального моста в сторону кардач. На кардачах разворот и в обратную сторону.Было? ФА ФА. Я. Ехал за Мартини Асти от VEP'а. Фа-Фа. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Карен 1 Опубліковано 17 березня, 2013 Фа-Фа сегодня на Петровке красному СОУЛу с номером АА1938** от черного MG 550 Как мне показалось, меня не вполне поняли... Приветствую, сразу не сообразил, но в голове промелькнула мысль что это клубный, так как читал ветку что в клубе MG завелся :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Грузин 8 Опубліковано 19 березня, 2013 фа фаа ZRA ,сегодня не далеко от пр-верховного совета где то к 14:30 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Awful 20 Опубліковано 20 березня, 2013 Вчера очередное фа-фа белому 8480 на Лысогорской. Часто там вижу, может работаем рядом? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 22 березня, 2013 Сегодня утром на выезде из Борисполя Жене (супругу Люды ака Sostarta) фа-фашка и мах-мах. Форумные потеряшки Фа-фашку из Рено Мастер-а Женя явно не ожидал... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 25 березня, 2013 Только что, пешеходное приветствие VADLO, двигающемуся по Артема со сверх скоростью за тракторцем Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 25 березня, 2013 пішохідне помаранчевому (кажизь **8134**) з мухобійкою "soul" нерідними рейлінгами і клубною наліпкою о 16:32 на перехресті саксаганського і толстого Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VADLO 0 Опубліковано 25 березня, 2013 Только что, пешеходное приветствие VADLO, двигающемуся по Артема со сверх скоростью за тракторцем ответное межгалактическое фа-фа :smile: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VADLO 0 Опубліковано 25 березня, 2013 фа-фа мирно припаркованому черному клубному собрату сегодня на Обсерваторной.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 березня, 2013 фа-фа мирно припаркованому черному клубному собрату сегодня на Обсерваторной.... Бориска то -) Фа-Фа брошенному на Шулявке в сугробе рыжему с кабаном! Кто же это? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 29 березня, 2013 ФА ФА Диме Odinak вчера вечером на Борщаговской , ну и ещё раз Спасибище(смайлег БИР). Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
al_ex_k 2 Опубліковано 29 березня, 2013 фафа зеленому чаю 76*2 на ул. Братской это был я Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 31 березня, 2013 Фа-фа титану 3056 (вроде) в аэропорту Борисполь возле терминала Ф. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 1 квітня, 2013 Взаимное приветствие Бориске, сегодня утром на Коцюбинского. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 1 квітня, 2013 Взаимное приветствие Бориске, сегодня утром на Коцюбинского ...аткуда узнал что я ??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 1 квітня, 2013 ...аткуда узнал что я ??? В номерных знаках авто отображается инфа про водителя... всё просто Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 2 квітня, 2013 Фафа серебристому в 19:00 на Героев Сталинграда возле Вестлайна. Фафа только что черному на Героев Днепра возле "Кышени" :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 4 квітня, 2013 Фа-фа Ванильному АТ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 4 квітня, 2013 фу фа чоклед кар Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти