puchini 2 Опубліковано 11 липня, 2013 кто вчера припарковал своего титанового кабанчика с наклейкой на ул. Эжена Потье? фафа ФА-ФА. Мой мордастый там стоял в тот день)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Core2 28 Опубліковано 11 липня, 2013 Ужас. Два месяца езжу каждый день и никого не видел. :( а я сегодня там был - дачка у меня в николаевке))) АА0349НТ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Awful 20 Опубліковано 12 липня, 2013 а я сегодня там был - дачка у меня в николаевке))) АА0349НТ))) И я заезжал вчера.:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 12 липня, 2013 И я заезжал вчера.:) И я там бываю. У друга там дача. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Core2 28 Опубліковано 12 липня, 2013 И я заезжал вчера.:) И я там бываю. У друга там дача. Николаевка рулит!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 12 липня, 2013 0354 фафа Возле кибер арены токашо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 15 липня, 2013 У Корейца в субботу кто салонник менял? Док-65? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 15 липня, 2013 в субіту від родіниматі і аж до кільцевої (по дружби народів і сорокаріччя) гнався за мною мунлайт 7622... не клубний правда... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 15 липня, 2013 гнався за мною Наздогнав? Сегодня много ездил по Киеву пассажиром... Сколько ж развелось сусликов !... И, чтоб не офтоп, фа-фа клубному базовому титану, зашхерившемуся на Хмельницкого/Коцюбинского... **4324** Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 15 липня, 2013 У Корейца в субботу кто салонник менял? Док-65? Это был Я Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 16 липня, 2013 Ага! Так вот ты какая, ЕБИТДА! Фа-фашка и здеся Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 16 липня, 2013 Ага! Так вот ты какая, ЕБИТДА! Фа-фашка и здеся Взаимное фа-фа Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 липня, 2013 Фа-Фа Это кто? Камера в ручке багажника. А открывать багажник как? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 18 липня, 2013 А открывать багажник как? Изнутри Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 18 липня, 2013 размести пост на региональном фафаке. малоли человек пролетом в Киеве Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 липня, 2013 Та то свой кто то. На 18 катках даже :wink2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 18 липня, 2013 Николаевский, судя по номерам. Завтра GrayCat вернется из командировки, может он знает, кто это Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Core2 28 Опубліковано 19 липня, 2013 Черному крымчанину 0479....фа..фа Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 19 липня, 2013 Черному крымчанину 0479....фа..фа ответное Фа-Фа!!!! это я тебя на Коцюбинского (напротив бывшего Американского посольства) видел? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Core2 28 Опубліковано 20 липня, 2013 ответное Фа-Фа!!!! это я тебя на Коцюбинского (напротив бывшего Американского посольства) видел? Таки да))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти