Sergius 86 Опубліковано 19 серпня, 2012 Ура! Это я! Приятно было встретиться, учитывая то, что с момента поклейки наклейки (простите за каламбур), мне ни разу никто не сигналил Побибикал в ответ. Теперь будут сигналить Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 20 серпня, 2012 А кого это такого серенького я вчера обфафакал на ул. Ереванской? Похоже был не понят Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sun4o 11 Опубліковано 20 серпня, 2012 ФаФа Диме Odinak сегодня вечером на Скляренка, узнал даже не по наклейке, а по заднему бамперу... точнее, его отсутствию ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 24 серпня, 2012 Фа-Фа серебристому под отелем Лыбидь с кабаном. Кто? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 24 серпня, 2012 А кого это такого серенького я вчера обфафакал на ул. Ереванской? Похоже был не понят Если утром около 10,00 значит то я был. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 24 серпня, 2012 Если утром около 10,00 значит то я был. время не помню... но если ты парковался возле 31 дома, то таки да Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 24 серпня, 2012 время не помню... но если ты парковался возле 31 дома, то таки да Увы не я. Я пролетал по Ереванской утром объезжая пробку на победы. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 26 серпня, 2012 Приветствую клубного титана почти возле КПП Переяслова-Хмельницкого. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 26 серпня, 2012 Увы не я. Я пролетал по Ереванской утром объезжая пробку на победы. значит был еще кто-то, кто не хочет признаваться Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 27 серпня, 2012 реально наклейку Соул клуба на машине не видно.. маленькую старую наклейку видно хорошо, кабанчика - отлично! жаль ездишь день и никого с наклейкой в 4-хмиллионном городе не видишь... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 27 серпня, 2012 жаль ездишь день и никого с наклейкой в 4-хмиллионном городе не видишь... Не там мы с вами ездим, что никого не видим Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 28 серпня, 2012 фафа клубному чернышу припаркованному на тротуаре ул. Цитадельной. 0479. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 28 серпня, 2012 Фа-фа оранжевому с черниговскими номерами сегодня в Броварах в 19 часов !!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 29 серпня, 2012 фафа Сергиусу в пробке на Лыбедской Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 29 серпня, 2012 еще фафа неклеймённому брату 9601 на Воссоединения приятно проморгал аварийкой Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 29 серпня, 2012 еще фафа неклеймённому брату 9601 на Воссоединения приятно проморгал аварийкой а теперь тусим на БВС в пробке)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 29 серпня, 2012 а теперь фафа разукрашенному апельсину на м. Дарница 3659 . не смотрит в мою сторону (( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 30 серпня, 2012 фафа Сергиусу в пробке на Лыбедской Фа-фа и тебе Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 30 серпня, 2012 Фа-фа клубному "негру" АК 0479, припаркованный на ул. Обсерваторная Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 30 серпня, 2012 а сейчас фафа ванильке 1588 на Короленковской. клубный. девушка меня не видела Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти