viro 799 Опубліковано 20 жовтня, 2011 Там темнота, там Дагетт бродит... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Meteora 10 Опубліковано 20 жовтня, 2011 Признавайтесь чей Пепелац с нашей клубной наклейкой и наклейкой Лачети клаб ??? Был два раза уже замечен в вечернее время на пр. Московском 21 возле Базы автозвука & Глория Джинс ? Нумера ХХ 5088 ХХ. Фа-Фа Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 жовтня, 2011 Лачетивод! Признавайся! Он еще и модератор! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 20 жовтня, 2011 Там темнота, там Дагетт бродит... коли темно -- я сидю вдома :p Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 жовтня, 2011 Фа-Фа красный ТОП 2011 года на 17" дисках и с черными рейлингами на Глыбочицкой. Первый раз видел Соул на 17х. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 22 жовтня, 2011 блимнув кажись бєжевому соулу що в,їжджав в васильків -- у відповідь помахав... передній пасажир... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 22 жовтня, 2011 коли темно -- я сидю вдома :p Увы точно не ты, рыжика я бы опознал. А так со стороны Одессы свернул направо в конце Глевахи, проехал вдоль трассы метров 100 и опять направо в глубинку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 24 жовтня, 2011 Фа-фа титановому брату с номером АА9хххОК сегодня в 07.50 на Московском мосту. Поморгали аварийкой и помахали ручкой друг другу... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Artemio 8 Опубліковано 24 жовтня, 2011 Фа-фа ZRA сьогодні в козині..) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zra 303 Опубліковано 24 жовтня, 2011 Фа-фа ZRA сьогодні в козині..) фа-фа, я и не заметил Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 24 жовтня, 2011 Фа-фа титановому брату с номером АА9хххОК сегодня в 07.50 на Московском мосту. Поморгали аварийкой и помахали ручкой друг другу... FA-FA-FA То знову був я! )) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sun4o 11 Опубліковано 25 жовтня, 2011 Киевляне, признавайтесь - кто покинул свою "душу" на стоянке на петровке!? У меня там офис и через окно уже с полгода вижу как стоит забытый хозяином оранжевый Соул. Жаль тачину... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 25 жовтня, 2011 Киевляне, признавайтесь - кто покинул свою "душу" на стоянке на петровке!? У меня там офис и через окно уже с полгода вижу как стоит забытый хозяином оранжевый Соул. Жаль тачину... :( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 26 жовтня, 2011 Нумера ХХ 5088 ХХ. Фа-Фа то мы......слышал фа-фа...но не заметил хто! и тебе фа................ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 26 жовтня, 2011 Вчерашние "фа-фа" принимаетсо на заднем стекле, и мини встреча в АШАНЕ на Петровке на Саней (ака Зосим) ответное фа-фа в разговоре Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 26 жовтня, 2011 фа-фа, я и не заметил козин э.........земляки!:bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 жовтня, 2011 ФаФа ванильная база на Депутатской, встретились, перекинулись двумя словами. Человек меня узнал а я его нет -)) Ты кто? И тут, тебя небыло давно, ато я бы знал -)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 26 жовтня, 2011 фа-фа виро на смоленской!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
DNZ 10 Опубліковано 26 жовтня, 2011 ФаФа ванильная база на Депутатской, встретились, перекинулись двумя словами. Человек меня узнал а я его нет -)) Ты кто? И тут, тебя небыло давно, ато я бы знал -)) Viro Ты че, я же сказал - сосед))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 жовтня, 2011 Все все вспомнил. Это же когда было, соседство то. С меня наклейка -)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти