Daggett 225 Опубліковано 28 серпня, 2012 дорогий, Віро! приєднуючись до поздоровлень, бажаю море креативу і натхнення, невичерпне джерело ентузазізму яким ти заряджаєж весь клуб і гору здоров'я! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 28 серпня, 2012 ДАрАгой прАдюссссер Валентин! :-) Тут тебе уже столько нажелали... Что и не знаю чего еще пожелать... Чтоб все сбылось! И той самой кучи денЮХ... Что на фотке... И чтоб без дачи показаний по поводу происхождения дачи у моря ... :-) И отцовства тебе радостного! И чтоб все было хорошо у твоих родненьких людей... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IgorOsa 28 Опубліковано 28 серпня, 2012 Щоб усе було і нічого за це не було! Вітаю! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 28 серпня, 2012 ВитьоГ! с днюхай тИбя!!!!!!! шоп у тэбэ всьо було! и за цэ тИбе ничего не було! ну и с...................будущим пополнением!!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 29 серпня, 2012 VEPпоследний - с него и бутылка! Дорогие друзья! Всем спасибо. Налил бы пивка - но сейчас никак нимагу. Почему – расскажу пожже. Но еще встретимся и выптем не раз! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 29 серпня, 2012 ...Но еще встретимся и выптем не раз! замьотано! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 29 серпня, 2012 ...Почему – расскажу пожже. Но еще встретимся и выптем не раз! ;) здається мені, що скоро ми будемо нову тему в "Поздравляшках" бачити... і вітати Вітю з ще одним святом "народження" :p Ану-Ану. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 29 серпня, 2012 Вить, но я хоть и позже, но тоже присоединяюсь к поздравлениям. С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ!!! Всех благ и збывания заветных мечтаний!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vladimir 35 Опубліковано 31 серпня, 2012 С Днём Рождения!!!! :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 31 серпня, 2012 С ДР золотой наш Человечище!!!! Вижу повод для встречи всем клубом, национальный повод Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти