Synohub 225 Опубліковано 15 серпня, 2013 мне. хочу сегодня вечером подъехать и взять. можно? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 15 серпня, 2013 Кому еще надо - прошу в список. P.S. Бобри обслуговуються без черги. блін!.. а я аватірку змінив... :( яб замівив, але не знаю коли зможу забрати... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shatuv 7 Опубліковано 15 серпня, 2013 ребят и мне можно только Ровеньки нужно транспортную компанию Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 15 серпня, 2013 И я бы взял, а то родной шота уже не але. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 15 серпня, 2013 мне. хочу сегодня вечером подъехать и взять. можно? Сегодня нельзя. Мне нужно определиться с количеством и заехать на склад. Повторяю, желающие - в список! Ровенек тоже касается. Дагетт, ну я-то знаю, хто ти є насправді! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 15 серпня, 2013 1. Synohub 2. Dagget 3. shatuv 4. fey13 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 15 серпня, 2013 1. synohub 2. dagget 3. shatuv 4. fey13 5. zosim Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 15 серпня, 2013 1. synohub 2. dagget 3. shatuv 4. fey13 5. zosim 6.BorisKa Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 15 серпня, 2013 та надо забирать со склада все и выдавать каждому. Цена - аки бутылка водки :rofl2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
lehan 21 Опубліковано 15 серпня, 2013 1. synohub 2. dagget 3. shatuv 4. fey13 5. zosim 6. BorisKa 7. lehan Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 15 серпня, 2013 та надо забирать со склада все и выдавать каждому. Цена - аки бутылка водки :rofl2: Я столько не выпью. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 15 серпня, 2013 Я столько не выпью. Выпьешь, но забудешь потом Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 15 серпня, 2013 Я столько не выпью. нннада!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shatuv 7 Опубліковано 15 серпня, 2013 а я в феоодосии каждый день столько п ью печень меня не любит Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 16 серпня, 2013 TRICO EX280 щітка склоочисника Exact Fit ЗАДНЯ Kia Soul - снова в наличии. Подорожали. Цена 45 грн. (Покращення :bye: ) Есть 24 штуки на данный момент. Кому еще надо - прошу в список. P.S. Бобри обслуговуються без черги. :wink2: Польщен, Где и когда можна забрать? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 16 серпня, 2013 1. synohub 2. dagget 3. shatuv 4. fey13 5. zosim 6. BorisKa 7. lehan 8 Pavlyuchini Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
disc0rider 19 Опубліковано 17 серпня, 2013 1. synohub 2. dagget 3. shatuv 4. fey13 5. zosim 6. BorisKa 7. lehan 8 Pavlyuchini я бы тоже взял (на всякий случай) итого список теперь такой 1. synohub 2. dagget 3. shatuv 4. fey13 5. zosim 6. BorisKa 7. lehan 8 Pavlyuchini 9. disc0rider Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 17 серпня, 2013 За дворниками поеду в следующую субботу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 17 серпня, 2013 За дворниками поеду в следующую субботу. 24го? - в дЄнь нЄзалЄжності? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
disc0rider 19 Опубліковано 17 серпня, 2013 За дворниками поеду в следующую субботу. деньги тебе сейчас дать или потом? если дашь номер приватовской карты можно и прямо сразу Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти