mishamc 5 Опубліковано 22 липня, 2012 хто якими народними методами чистить душу від комах? я перепробував всякі там містери і тьоті нічого покищо не підібрав. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Freestyler 8 Опубліковано 22 липня, 2012 лучшее средство, дожди и снег, мошки сами раскисают со временем. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 22 липня, 2012 Тестирую Вот такую хрень Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 23 липня, 2012 лучшее средство, дожди и снег, мошки сами раскисают со временем. в мене за 2,5 місяці нічого не розкисло. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 23 липня, 2012 Тестирую Вот такую хрень і як? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 23 липня, 2012 Мошки, а головне жирні жуки - переможені тут є Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
4eburator 25 Опубліковано 23 липня, 2012 Отваром трав надо их, отваром трав Календула, ромашка, бузина, полынь... Состав подбирать учитывая индивидуальную непереносимость конкретной мошки. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
batja 29 Опубліковано 23 липня, 2012 хто якими народними методами чистить душу від комах? я перепробував всякі там містери і тьоті нічого покищо не підібрав. Влажные салфетки для рук, или детские влажные салфетки. Самое надежное средство от всех видов загрязнений. Оттирают: 1. Любые загрязнения от лобового 2. Отлично стирают краску с рук и других предметов 3. Фотобарабан с принтера немогли оттереть ничем, ни изопропиловый спирт ни обычный не растворяли останки непонятно чего. Салфетки рулят. Проверено. ЗЫ: До сих пор не могу понять как оно руки не разедает . Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 23 липня, 2012 Мошки, а головне жирні жуки - переможені тут є я мав на увазі народні методи. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
так бывает 104 Опубліковано 23 липня, 2012 хто якими народними методами чистить душу від комах? я перепробував всякі там містери і тьоті нічого покищо не підібрав. Доктор Вакс - выбор журнала "ЗР", за июль. 30грн Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
так бывает 104 Опубліковано 23 липня, 2012 лучшее средство, дожди и снег, мошки сами раскисают со временем. так точно, особенно когда снег и -35 по цельсию Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 24 липня, 2012 Влажные салфетки для рук, или детские влажные салфетки. Самое надежное средство от всех видов загрязнений. Оттирают: 1. Любые загрязнения от лобового 2. Отлично стирают краску с рук и других предметов 3. Фотобарабан с принтера немогли оттереть ничем, ни изопропиловый спирт ни обычный не растворяли останки непонятно чего. Салфетки рулят. Проверено. ЗЫ: До сих пор не могу понять как оно руки не разедает . салфетки дійсно помагають. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 24 липня, 2012 тепер ще одне питання. потемніла рамка а ля хром навколо ришітки. чим її відновити? покищо тут навіть хімія безсила. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 24 липня, 2012 я мав на увазі народні методи. Народный метод - Бонаква газированная. Проверено лично. Поливаешь, ждешь немного, смываешь. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти