Pavlyuchini 44 Опубліковано 10 серпня, 2013 А меня так и не взяли с собой (( координаты конечного пункта остались засекречены. Даю координаты 50,73884, 30,73795 ... Номера телефонов(Сергиуса, Виро) дать? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 11 серпня, 2013 А меня так и не взяли с собой (( координаты конечного пункта остались засекречены. А позвонить не? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 11 серпня, 2013 ось посилання на всі фото зустрічі. https://drive.google...d0U&usp=sharing гляньте хтось чи працює Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 11 серпня, 2013 Працює Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 11 серпня, 2013 Пів дня фотографував, а вийшло пару фото :unknown: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 11 серпня, 2013 Нормально відпочили так. Душевно! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 11 серпня, 2013 Пів дня фотографував, а вийшло пару фото :unknown: Чого мало 140 шт. Так тре було щоб ще хтось фоткав, а не горілку пив. :wink2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 11 серпня, 2013 От я вечором вирішив уже нікого не фоткати. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрец 1 Опубліковано 11 серпня, 2013 :bye: :bye: :bye: :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрец 1 Опубліковано 11 серпня, 2013 :bye: :bye: :bye: ребята рыба бела классно отдохнули давайте в конце августа махнем :yes: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 11 серпня, 2013 А сюди фотки з зустрічі можна? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 11 серпня, 2013 А сюди фотки з зустрічі можна? Можна але я не знаю які. От я туда всі підряд і залив. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 11 серпня, 2013 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 11 серпня, 2013 ...Екіпажу Механічного апельсина ФА-ФА!.. соуловоду соула з лед-протитуманками -- хвафа! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 11 серпня, 2013 ось посилання на всі фото зустрічі. https://drive.google...d0U&usp=sharing гляньте хтось чи працює а тебе чого на фотках нема? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 11 серпня, 2013 а тебе чого на фотках нема? Дружину е слухав! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 11 серпня, 2013 От я вечором вирішив уже нікого не фоткати. ага... тіко скинь, будьласка, мені фотку мого соула і мою фотку на аватар Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 11 серпня, 2013 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 11 серпня, 2013 а тебе чого на фотках нема? П"яний валявся. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 11 серпня, 2013 П"яний валявся. а да, було діло... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти