viro 799 Опубліковано 29 жовтня, 2012 150 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 29 жовтня, 2012 150 евро? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 29 жовтня, 2012 грн. Это же самый не нужный кусок тряпки. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 29 жовтня, 2012 грн. Это же самый не нужный кусок тряпки. не стоит перекручивать мои слова! я писал это САМОЕ плохое что есть в соуле т.е. НУЖНАЯ вещь, но исполнена отвратительно! З.Ы. мы помоему засыраем чужую ветку Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 2 листопада, 2012 Народ, завтра делаю полку, кто желает, присоединяйтесь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Awful 20 Опубліковано 12 листопада, 2012 Спсибо за полку, очень удобная и практичная. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 12 листопада, 2012 На здоровье Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 12 листопада, 2012 Вечером Sergius завёз мне нижнюю полку в багажник, изготовленную его умелыми руками. Села как родная! Реально теперь в багажнике у меня будет порядок!!! Рекомендую всем!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 13 листопада, 2012 Рад что понравилась пусть служит вечно Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 14 листопада, 2012 а может кто-нибудь хочет поменять свои боковины FL'12 на мои 11го года? очень хочется тряпку. рассмотрю все варианты. оригинальная жесткая полка както совсем дорого выходит ( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 14 листопада, 2012 Кто хочет стать обладателем нижней полки? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 20 листопада, 2012 Хочу кому-то сделать полку(и) обращаемся и не стесняемся Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 22 листопада, 2012 Так что, есть желающие приобрести? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 26 листопада, 2012 Уважаемые одноклубники!!! С сегодняшнего дня и до конца декабря, начинается АКЦИЯ "Купи полку за 500 грн". Желающие, заказывайте Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 26 листопада, 2012 Не теряйте шанс, приобрести полку, практически на шару Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 18 грудня, 2012 Народ, АКЦИЯ подходит к концу, спешите... Тем-более завтра я в отпуску и полка может быть сделана за 1 день. Поздравьте свою Душку с Новым Годом Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Odinak 3 Опубліковано 15 січня, 2013 Спасибо за полку ! Сделано качественно ! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 15 січня, 2013 Может кто ещё хочет преобрести? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 15 січня, 2013 Может кто ещё хочет преобрести? Я бы приобрел, но пока с пенензами скрутновато... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 15 січня, 2013 Я бы приобрел, но пока с пенензами скрутновато... Актуально в любое время года ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти