viro 799 Опубліковано 31 серпня, 2016 Скорее всего это позиция 10. См видео 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shurikits 3 Опубліковано 15 вересня, 2016 итого поменял рейку тарабаны под капотом прошли а вот тарабан в руле и в салоне наоборот усилился. гримит по прежнему на брусчатке че делать не знаю на бдлиц авто ехать на брусчатку отказываются далеко а у них та мне гремит. посему два вопроса что еще может гриметь и как это доказать :unknown: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shurikits 3 Опубліковано 15 вересня, 2016 Витя и вопрос к тебе оффтоп у тебя будет время помочь поставить розетку в багажнике ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 15 вересня, 2016 Витя и вопрос к тебе оффтоп у тебя будет время помочь поставить розетку в багажнике ? Та можно. К стати, смотрели откручена ли гайка на рейке? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shurikits 3 Опубліковано 15 вересня, 2016 Не они вообще отказались старую смотреть отдали сразу на склад Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
voroniak1696 14 Опубліковано 17 вересня, 2016 Якщо рестайлінг , то тарабанить електропідсилювач , сьогодні рейку перебрали , навалили смазки , вібрації на руль менші , але стук в салоні лишився ( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shurikits 3 Опубліковано 17 вересня, 2016 Рестайлинг, перебрал уже все стойки втудки стаба рейку остался усилитель но тарабан остался а что в усилителе тарабанит нашел два тсб один по рио о недостатке смазки и второй по сиду но до 2008 про гибкую муфту, по солу есть тоже про эту муфту и мой год даже попадает но там про то что на месте щелкает при повороте правда на блиц авто сказали что они такие работы не делали никогда и вообще не уверены что это поможет Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
voroniak1696 14 Опубліковано 18 вересня, 2016 Рестайлинг, перебрал уже все стойки втудки стаба рейку остался усилитель но тарабан остался а что в усилителе тарабанит нашел два тсб один по рио о недостатке смазки и второй по сиду но до 2008 про гибкую муфту, по солу есть тоже про эту муфту и мой год даже попадает но там про то что на месте щелкает при повороте правда на блиц авто сказали что они такие работы не делали никогда и вообще не уверены что это поможет Я цю муфту поміняв , скажу так , та шо там стоїть - ідентична тій , що дають під заміну - зносу було - 0 . А тарабанить , майже перед валом , я доліз тільки до датчику повороту руля - далі забоявся , там є плата , яка вся в жовтій смазці , а вже під нею - той стук ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 18 вересня, 2016 ...по солу есть тоже про эту муфту и мой год даже попадает но там про то что на месте щелкает при повороте...а можно плиз глянуть на эту TSB? или хотя бы номер? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shurikits 3 Опубліковано 18 вересня, 2016 TSB_CHA_044r3.compressed.pdf гуглится по этому если не найдете скину на почту а то я с телефона 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shurikits 3 Опубліковано 18 вересня, 2016 Я цю муфту поміняв , скажу так , та шо там стоїть - ідентична тій , що дають під заміну - зносу було - 0 . А тарабанить , майже перед валом , я доліз тільки до датчику повороту руля - далі забоявся , там є плата , яка вся в жовтій смазці , а вже під нею - той стук )А вот это не пробывали http://kiaclub.ru/firmware/KCR09-61-P090-JB.rar Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
voroniak1696 14 Опубліковано 18 вересня, 2016 А вот это не пробывали http://kiaclub.ru/firmware/KCR09-61-P090-JB.rar В нас еур не такий ( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
voroniak1696 14 Опубліковано 18 вересня, 2016 В мене був тарабан ще з салону , я заставив їх поміняти рульову рейку , потім і еур ( пробіг 3500 км був , по гарнтії ) в нас бруківка тому це чути зразу було. Зараз 92 тис , стук збільшився , і віддає на руль . Був в свого гарантійщика , який поговорив дистрибюторами , можна зробити буде заміну колонки на нову ціна питання 8500 грн і пів року гарантії , але мені трошка впадло такі гроші викидати . Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shurikits 3 Опубліковано 18 вересня, 2016 Я не совсем понял Вы меняли эур и оно не помогло или помогло а щас опять начало зачем колонку менять если это эур ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 вересня, 2016 можна зробити буде заміну колонки на нову ціна питання 8500 грн і пів року гарантії , але мені трошка впадло такі гроші викидати . Колонка 8500 грн? Вона ж йде з підсилювачем разом. Старими грошами коштувала до 20 тис грн. Як таке може бути? Чи зараз зйомні пішли? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
voroniak1696 14 Опубліковано 18 вересня, 2016 Колонка 8500 грн? Вона ж йде з підсилювачем разом. Старими грошами коштувала до 20 тис грн. Як таке може бути? Чи зараз зйомні пішли? Вона зараз 40 тис коштує , але мені дистрибютор пішов на зустріч , довго пояснювати -) А на рахунок тарабану , то так , вона стукала з самого початку ,поміняли рульову, потім колонку ) Він вродіби зменшився , але як мені пояснили це в них хвороба , і тарабанить в всіх під рулем . Просто воно прогресує , і цей тарабан збільшується . Еур в нас з колонкою , - йде як одна деталь . Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 18 вересня, 2016 Так добряче пішов на зустріч де 40 тис а де 8500 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Lunix 18 Опубліковано 18 вересня, 2016 Может это поможет http://hyundai-club.com.ua/showthread.php?t=13202&page=269 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
voroniak1696 14 Опубліковано 18 вересня, 2016 Так добряче пішов на зустріч де 40 тис а де 8500 Скажим так - я їм колись поміг , в одній справі ) Может это поможет http://hyundai-club.com.ua/showthread.php?t=13202&page=269 В нас там датчик з самого верху , а стук йде з низу , і там трошка не такий електропідсилювач , але я не вірю , щоб такий стук неможливо забрати , шо б там не було , втулка , шестерня чи щось інше ) Проблема туди долізти ...( Просто якшо поміняти - то через якийсь час він знов вилізе - там треба якесь конструктивне рішення . 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 вересня, 2016 Вона зараз 40 тис коштує , але мені дистрибютор пішов на зустріч , довго пояснювати -) О! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти