Galas 62 Опубліковано 20 травня, 2012 Встретились сегодня, 20 мая 2012г Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 20 травня, 2012 4 экипажа ... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 20 травня, 2012 ... а Odinak & Kolosok приехали позже... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 травня, 2012 И я там был И Dagett 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 20 травня, 2012 фотосейшн Колосок приїхав!!! як завжди, дуже ефектно!!! знов фотосейшн погнали зависати так все починалось а так проходило з отакими афігенними реберцями від viro 3 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 21 травня, 2012 Зразу видно, що наші відпочивають Нажаль, не встиг вчасно повернутись з Черкащіни Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 22 травня, 2012 Нажаль повернувся до Кийова лише вчора... А що таке знову з фотками?? %70 - не выдображаються! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 22 травня, 2012 Нажаль повернувся до Кийова лише вчора... А що таке знову з фотками?? %70 - не выдображаються! Все отображается. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Rustem 12 Опубліковано 22 травня, 2012 з отакими афігенними реберцями від viro нямка : Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 22 травня, 2012 ...А що таке знову з фотками?? %70 - не выдображаються! opera? нямка : та на фотці якось не дуже... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 24 травня, 2012 И снова на встрече одни "старики". Молодежи не видать,а жаль!!! А вообще молодцы!!! Увы,я не смог поддержать,хоть и знал о встрече,а очень хотелось..... Но!-Работа,семья,дача,стройка...... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 24 травня, 2012 И снова на встрече одни "старики". Молодежи не видать,а жаль!!! А вообще молодцы!!! Увы,я не смог поддержать,хоть и знал о встрече,а очень хотелось..... Но!-Работа,семья,дача,стройка...... а тобі не гикалось?.. ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 24 травня, 2012 а тобі не гикалось?.. ;) ------ Та знал я,что пока я работаю,вы ОТДЫХАЕТЕ отличной компанией.... Надеюсь что в следующий раз я буду с вами,-очень постараюсь!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 26 червня, 2012 а когда следующая встерча?))))мы с женой новенькие Душеводы своего "Танчика" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти