Soul2011 55 Опубліковано 30 серпня, 2015 у многих "соклубников" есть фото с "одноклубником" , а у меня не было. Но вот теперь есть :)))) В родном Днепродзержинске: я справа: я слева : Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 10 грудня, 2015 фа-фа серебристому Клубному сегодня утром на Калиниском спуске и беленькому без наклейки вечером внизу Рабочей:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
4eburator 25 Опубліковано 17 грудня, 2015 Фа-фа, кому-то (2015-го) на "нагорке" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 22 грудня, 2015 И снова "Фа-фа" клубному серебристику на Калининском спуске:) У мну там сёдня дтп было, мне девушка на Х5 зеркало сложила))) Обделались лёгким испугом:) на зеркале нет НИ-ЧЕ-ГО!!!! ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 31 серпня, 2017 Фа-фа білому сузукі вітара вчора в 10:00 біля Бишів! Гарно машина виглядає вживу)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 31 серпня, 2017 Ого! Зоркий Сокол! Около 10 часов в Бышеве был я. Единственное, что не пойму - чего это сообщение, Тарас, ты решил написать в ветке Днепра? :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 31 серпня, 2017 Ого! Зоркий Сокол! Около 10 часов в Бышеве был я. Единственное, что не пойму - чего это сообщение, Тарас, ты решил написать в ветке Днепра? :) А це я не дочитав шо то Дніпро))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти