Sun4o 11 Опубліковано 5 квітня, 2012 И я к вам постараюсь присоединиться Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 квітня, 2012 И я к вам постараюсь присоединиться та уж постарайсясь постаратись... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 5 квітня, 2012 Тест нашей Башты - http://beerplace.com.ua/news/krash-test-pab-bashta Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 9 квітня, 2012 зарезерватував стілик в башті на своє ім'я. зал для ноусмокінг, 8-10 чоловік, на 19 год. єдина єрунда -- навряд чи буде безалкогільне пиво... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 9 квітня, 2012 навряд чи буде безалкогільне пиво... А там Мариша ТАРХУН пропонувала... Може його в "Башту" доставити ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 9 квітня, 2012 зарезерватував стілик в башті на своє ім'я. зал для ноусмокінг, 8-10 чоловік, на 19 год. єдина єрунда -- навряд чи буде безалкогільне пиво... На завтра ж стіл замовив??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 9 квітня, 2012 А там Мариша ТАРХУН пропонувала... Може його в "Башту" доставити ? давай разом з Марішой а взагалі не знаю як вони до принесених харчів ставляцця Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 9 квітня, 2012 На завтра ж стіл замовив??? на завтра ж :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 9 квітня, 2012 давай разом з Марішой так я на те Ж і натякаю не знаю як вони до принесених харчів ставляцця - вмовимо. От чи Маріша погодиться Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mariwa 4 Опубліковано 9 квітня, 2012 С Удовольствием приехала б на встречу но не могу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 9 квітня, 2012 зарезерватував стілик в башті на своє ім'я. зал для ноусмокінг, 8-10 чоловік, на 19 год. єдина єрунда -- навряд чи буде безалкогільне пиво... Тем, кто не сможет выпить завтра алкогольного, предоставляется право первым выпить во Львове!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 10 квітня, 2012 Всем напоминаю о том, что сегодня встреча в 19-00 в Баште на бул, Шевченка. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Odinak 3 Опубліковано 10 квітня, 2012 хе-хе - у провидной главный офис на Шевченко 37\122, башта Шевченко 31 совместим приятное с необходимым) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 10 квітня, 2012 Daggett, , питання до тебе, або знаючих. А як там паркуватися? Чи в той час, туди краще не суватись на машині? Тут можна? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 10 квітня, 2012 Daggett, , питання до тебе, або знаючих. А як там паркуватися? Чи в той час, туди краще не суватись на машині? Тут можна? взагалі там паркуюцця, і нібито не особливо забито в той час... або якосьто на узбіччі перед баштою хоча нема гарантії шо буде вільно... або перед банком НАХРЕСТИКУ... або на шаровій парковцібіля цирка ПРЯМОТУТДЕХРЕСТИК... або можна на платній парковці в універмазі "Україна"... якосьто так Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 10 квітня, 2012 Будем парковаться по обстановке Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 10 квітня, 2012 НАХРЕСТИКУ так на хрестику, я просто думав організовано поставати, щоб не далечко. PS І шановні, давайте будемо пунктуальні... мені наприклад 21:00 треба бути в іншому місці Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 10 квітня, 2012 нормально посиділи -- хто пива попив, хто борща з млинцями поїв ... фотки, на жаль, фігової якості вийшли (дюже темно було), тому не викладаю а... фіг зним -- любуйтеся! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 15 квітня, 2012 А чого.. прикольно, нормальна - фотоiксацiя ;) То вона в тебе така "Фiшайна" напевно гарно з салону вигляд. Бери в прогулянку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 16 квітня, 2012 А чого.. прикольно, нормальна - фотоiксацiя ;) То вона в тебе така "Фiшайна" напевно гарно з салону вигляд. Бери в прогулянку. нажаль немає ручних установок зйомки... а ОСЬ з неї відео Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти