Pavel 17 Опубліковано 6 січня, 2012 Выкладывайте зимние фотки своих душек. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Така 29 Опубліковано 6 січня, 2012 Выкладывайте зимние фотки своих душек. мы еще ждем зиму эту Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 6 січня, 2012 я вот как куплю.как навыкладываю фоток!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 6 січня, 2012 я вот как куплю.как навыкладываю фоток!!! Давай. Смотри-с тебя причитается.....после покупки... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 6 січня, 2012 Где вы снег то нашли. Хотя можно сфоткать в грязище по крышу))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavel 17 Опубліковано 6 січня, 2012 В Луганске снег был))) 2 дня... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
andrey 15 Опубліковано 7 січня, 2012 В Луганске снег был))) 2 дня... везет же людям! снег видели! мои дети как уроженцы Дубаев - внег только по телевизору... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 січня, 2012 я вот как куплю.как навыкладываю фоток!!! "ану-ану!" (с) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Така 29 Опубліковано 7 січня, 2012 "ану-ану!" (с) не надо,м а то купит, а зима вообще к нам не придет :rofl: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kun76 0 Опубліковано 7 січня, 2012 Ух-ты!!! У людей где-то снег нарисовался Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 8 січня, 2012 Щасливі!!! Я тоже хочу снігу!!! В мене перший рік який я памятаю шо на свята майже весняна погода. А от дорога класна, їдеш у гості поставив 120-130км і не переживаєш шо голольод чи замело десь дорогу! Зимовий омивач вже майже викорисав, тепер буду заливати концентрат до -5 бо більше небачу змісту! КЛІМАТ- РІЧ ЦІКАВА!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
andrey 15 Опубліковано 8 січня, 2012 Щасливі!!! Я тоже хочу снігу!!! В мене перший рік який я памятаю шо на свята майже весняна погода. А от дорога класна, їдеш у гості поставив 120-130км і не переживаєш шо голольод чи замело десь дорогу! Зимовий омивач вже майже викорисав, тепер буду заливати концентрат до -5 бо більше небачу змісту! КЛІМАТ- РІЧ ЦІКАВА!!! Это Крым 7 утра, где-то между Феодосией и Джанкоем. Середина Декабря 2011. Температура -16. К сожалению солик я не догадался сфотографировать на фоне инея. Боялся что выйду и ... замерзну Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Rustem 12 Опубліковано 8 січня, 2012 Это Крым 7 утра, где-то между Феодосией и Джанкоем. Середина Декабря 2011. Температура -16. К сожалению солик я не догадался сфотографировать на фоне инея. Боялся что выйду и ... замерзну не припомню такую температуру этой зимой Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 8 січня, 2012 Та, да непомниться.... в Киеве примерно Март-Апрель... ниже - 5 небыло..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 8 січня, 2012 ))) Із снігом чи без... все одно - Новий Рік Доводиться створювати настрій - Автономно ))) хоч би в салоні Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavel 17 Опубліковано 8 січня, 2012 И ватой торпеду заслать ))))))))))))))))))))))))))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 8 січня, 2012 сніг!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 8 січня, 2012 И ватой торпеду заслать ))))))))))))))))))))))))))))) Обійшовся і без вати... ДАЙ-ішникам - подобається а от в новорічних подорожах (по дорогам за межами Київської обл) - довелось 2-о бічним скотчем зафіксувати. Бо все просилась танцювати "хАрАвод по ГОРШКУ" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Така 29 Опубліковано 8 січня, 2012 Обійшовся і без вати... ДАЙ-ішникам - подобається а от в новорічних подорожах (по дорогам за межами Київської обл) - довелось 2-о бічним скотчем зафіксувати. Бо все просилась танцювати "хАрАвод по ГОРШКУ" а нам горшок не выдали не понять корейцам украинской души Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 15 січня, 2012 Ав от и мы под первым снегом. 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти