Taras! 26 Опубліковано 4 серпня, 2011 Підкажіть де знаходиться топлевний фільт (бензин). Дякую!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vladimir 35 Опубліковано 4 серпня, 2011 Підкажіть де знаходиться топлевний фільт (бензин). Дякую!!! А в инструкции по эксплуатации разве не нарисован? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 4 серпня, 2011 Підкажіть де знаходиться топлевний фільт (бензин). Дякую!!! В баке Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IgorOsa 28 Опубліковано 4 серпня, 2011 В баке В баке в едином топлином модуле вместе с бензонасосом, поплавком уровня топлива! А зачем он понадобился? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 4 серпня, 2011 Позиция 31911В 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 5 серпня, 2011 Позиция 31911В Дякую! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
так бывает 104 Опубліковано 8 серпня, 2011 Підкажіть де знаходиться топлевний фільт (бензин). Дякую!!! а тебе уже пора? ведь он меняется на 60-ти тык Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 9 серпня, 2011 а тебе уже пора? ведь он меняется на 60-ти тык Ні. У попередніх моїх авто топлевний фільтр знаходився під машиною, а тут..... я подививя а його нема, тому і запитав! А на рахунок 60 тис. заміна то можливо но тільки не в нас, не з нашою якістю пального. Думаю тисяч 8, ну 10 і потрібно робити заміну масла і фільтрів!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergey81 5 Опубліковано 22 листопада, 2013 А как он меняется? Из салона,т.е. снять сидушку и там будет лючок? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 22 листопада, 2013 А как он меняется? Из салона,т.е. снять сидушку и там будет лючок? Да. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 22 листопада, 2013 Ні. У попередніх моїх авто топлевний фільтр знаходився під машиною, а тут..... я подививя а його нема, тому і запитав! А на рахунок 60 тис. заміна то можливо но тільки не в нас, не з нашою якістю пального. Думаю тисяч 8, ну 10 і потрібно робити заміну масла і фільтрів!!! это мегапарнойа! если уж сильно переживаешь про качество бензина - раз в 30 тык. а вот с маслом - согласен - 10 тык и не более. особенно тем, кто в основном ездит в городе! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти