Vexler 0 Опубліковано 3 липня, 2012 yura, десь на днях знову привіт Твоєму залізному другу, який сумував на парковці,що на Сихові навпроти новозбудованої адміністрації Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 3 липня, 2012 Ага, я там живу. Як бачиш мені на роботу 1.5 км Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 3 липня, 2012 на роботу 1,5 км а до стоянки? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vexler 0 Опубліковано 3 липня, 2012 Класно))) Головне,щоб теща подальше жила (згадується анектод ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 13 серпня, 2012 Був у справах у суботу в чудовому місті Львів. Фа-Фа помаранчовому 8173 (гарно виглядають диски на машині), який сумував на стоянці біля "Комфортбуд" на вулиці Зеленій десь об 11-й годині ранку. Також фа-фа білому 0276 на вулиці Шпитальній десь близько 18-ї години. Чудове місто, привітні люди. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 серпня, 2012 ФА_ФА в середу 15 серпня два рази таксисту - на титановому соулі - два рази мені відповів і сьогодні фа-фа титановому соулу 9494 за кермом дівчина - і також мені відморгнула аварійкою......це вперше за такий довгий час хтось якось відповідає!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 27 серпня, 2012 Хтось мені махав рукою на Липинського в неділю десь в 13 00 на титановому. Жінка побачила - каже дивись тобі махають, я провтикав :(. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 28 серпня, 2012 В нас таких ХТОСЬ - дуже багато.....а от на форумі Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 28 серпня, 2012 Доречі є тут соуловоди - Рибаки? я почав пару місяців і мене дуже затягнуло. Зараз ловлю на поплавки - дуже подобається, наразі донки/фідери або на щуку або там де течія не дуже подобається. Подобаєтсья сидіти і коли клює поплавком, а не звонить :). Останій улов - на двох наловили 6 кг в основому карасі, було пару білих амурів. Вага від 150 до 500 грам. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vexler 0 Опубліковано 1 жовтня, 2012 Чорному жуку з номерами 4241 на листопадового чину близько обіду привіт Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Kubik 1 Опубліковано 3 квітня, 2013 Фа-фа Львову.Люди подскажите как у вас с жильем.Хотим к вам приехать на майские праздники. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 3 квітня, 2013 на майские будет напряг большой - уже надо искать!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vexler 0 Опубліковано 17 жовтня, 2013 Позавчора на Сихові біля Довженка сірому Соулі з маленькою клубною наклейкою на задньому шклі зліва привіт =) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 23 жовтня, 2013 Файне місто :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 23 жовтня, 2013 01:37 у меня там венчание было...а вот на 4 мин. Свиржский замок не в тему-30 км от Львова Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 23 жовтня, 2013 хтось з клубу без наклейки чи ні? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 24 жовтня, 2013 Не знаєм такої машинки... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 24 жовтня, 2013 (змінено) Не знаєм такої машинки... Фа-Фа Вам Львівяни! А таку знаєте? Так хотів хоть когось зустріти :unknown: PS Львів направду - Файне місто! :scaut:А особливо восени ... (не для реклЯми) - кому потрібне житло - маякуйте, є свіжий досвід Змінено 24 жовтня, 2013 користувачем Pavlyuchini Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 24 жовтня, 2013 Зовсім в центрі майже!! А чого не написав, не подзвонив? тю... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 24 жовтня, 2013 Зовсім в центрі майже!! А чого не написав, не подзвонив? тю... Так хотів зустріти саме - несподівано, :unknown: не вийшло. Наступного разу - наберу :scout: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти