constantin.lisickiy 0 Опубліковано 9 жовтня, 2023 Доброго времени суток! Уважаемые форумчане подскажите. Когда прогревается автомобиль до рабочей температуры, падают обороты до 500. Раньше такого не было. Очистка дроссельной заслонки не помогла. Помогите что это может быть. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 9 жовтня, 2023 Перше, що саме просте приходить в голову, паливо. Якість палива, підвищений процентний вміст в ньому етанолу може вплинути на роботу двигуна за умови сталості інших показників автомобіля. Вплив якості палива може підсилюватися сезонним зниженням температури на вулиці. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
constantin.lisickiy 0 Опубліковано 10 жовтня, 2023 Заправляюсь на Окко всегда, или Вог. Думаю все таки проблема не с топливом. Но попробуй заправится в другом месте , спасибо. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 12 жовтня, 2023 в мене те саме, і давно. лише окко, вог рідше. в основному звичайний 95-й, раз на пів року можу 10-20 літрів Pulls/Mustang. їде рівно, звучить рівно. теж цікаво дізнатися. (щоправда в мене не GDI) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zra 303 Опубліковано 13 жовтня, 2023 09.10.2023 в 12:38, constantin.lisickiy сказал: Доброго времени суток! Уважаемые форумчане подскажите. Когда прогревается автомобиль до рабочей температуры, падают обороты до 500. Раньше такого не было. Очистка дроссельной заслонки не помогла. Помогите что это может быть. Какой пробег у авто? Возможен нагар (наросты) на впускных клапанах. Это проблема GDI моторов. https://avto-blogger.ru/dv/nagar-na-klapanax.html Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dezmont 2 Опубліковано 9 травня У меня такое было когда датчик холостого подлипал и чет чудил, замена помогла. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти