Winzor 30 Опубліковано 8 лютого, 2022 Пробег 37100, 1,6, база, механика, цвет титан, ксенон, литые диски, електрокорректировка и подогрев зеркал, лэд повторители поворотов, салон обтянут чехлами MW brothers, кожаный руль с управлением магнитолы, карты дверей люкс....15000у.е. (можна торгуватись, я ж не божевільний і знаю що реально ціна завищена?) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
rekmutqrj 13 Опубліковано 10 лютого, 2022 шикарный пробег....... 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Winzor 30 Опубліковано 10 лютого, 2022 Да, да офіціал на т.о. теж був дуже здивований таким пробігом? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 11 лютого, 2022 з таким оформленням ззовні й в салоні, з ксеноном, пробіг ще більше дивним здається ? але взагалі звичайний собі пробіг, таке часто бува. майже як мій був) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Winzor 30 Опубліковано 11 лютого, 2022 Можу фотку сервіски і одометра скинуть. P.S. Багато чого дивного у цій базі: повна аудіосистема(з центральним динаміком і сабом+підсилювач штатні), решітка радіатора, лючок, бензобака з версії burner(штатки лежать в гаражі), мініспойлер, протитуманки теж ксенон. Карти дверей із вставками шкірзамінника lux версії (у нас ніколи не продавалась, максимум топ) .... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zra 303 Опубліковано 11 лютого, 2022 такая машина не для этой реальности! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Lunix 18 Опубліковано 11 лютого, 2022 Ух ты! Машина в базовой комплектации 2011 года за 11 лет не только не упала в цене, а даже немного подорожала. Вот это удачное вложение средств))). Недвижимость отдыхает. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Winzor 30 Опубліковано 11 лютого, 2022 Я встретил как то в декабре прошлого года соуловода который оформлял передо мной машину - у нас разница только в одной цифре номера и моя бензин, а его дизель в районе 250к накатал, и доволен. Цена не за гнилой евробляхер. Кого заинтересует - поторгуемся. Перекупы шастают мимо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 12 лютого, 2022 При всей моей нежной любви к соулу, надо быть сильной плохим на голову чтобы отдать 15к а 2022 году за 11летнюю машину да ещё и в базе. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Winzor 30 Опубліковано 12 лютого, 2022 1 час назад, Androll сказал: При всей моей нежной любви к соулу, надо быть сильной плохим на голову чтобы отдать 15к а 2022 году за 11летнюю машину да ещё и в базе. ? Якийсь хворий на голову?. P.S. ціна показана для оголошення обговорюватиметься в л.с. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Winzor 30 Опубліковано 15 лютого, 2022 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти