dima150777 1 667 Опубліковано 18 травня, 2021 Доброго дня, шановні одноклубники. У цьому пості прошу вашої підтримки у фотоконкурсі, який об'явив на своїй сторінці у фейсбуці офіційний представник SUZUKI https://www.facebook.com/suzuki.ukraine/ , і прошу проголосувати за ось це моє фото Усім активним форумчанам відомо, що на клубних зустрічах я завжди з фотоапаратом). Саме цікаве, що власне - це фото зроблене простим телефоном рано-вранці в дорозі, просто дуже сподобався світанок... Для того, щоб проголосувати, вам потрібно на сторінці SUZUKI у фейсбуці під постом щодо фотоконкурсу в коментарі просто поставити "одиничку". Буду дуже вдячний! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kww1976 116 Опубліковано 18 травня, 2021 Проголосував 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Lunix 18 Опубліковано 18 травня, 2021 + 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
2nik 56 Опубліковано 20 травня, 2021 Фейсбука у мну нема,но подсуетил супругу,от нее +1 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 1 червня, 2021 До подорожей готовий... )) Саме такий лейтмотив наступного мого повідомлення, почати яке я хочу зі слів вдячності всім, хто підтримав мене, хто проголосував за моє фото у конкурсі. Саме завдяки вам "Ранок" з Витарою став переможцем і це надзвичайно приємно. Дуже приємним бонусом до перемоги став чудовий приз від SUZUKI Ukraine - практична валіза для речей, яка стане, сподіваюсь, супутником у наших родинних мандрівках на довгі роки. ДЯ-КУ-Ю!!! 5 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти