drakon911 0 Опубліковано 21 лютого, 2021 Добрий день. Маю автомобіль кіа соул. Я ніяк не можу зрозуміти яка комплектація мого авто. Як це можна дізнатись? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo010883 1 Опубліковано 21 лютого, 2021 Добрий день. Маю автомобіль кіа соул. Я ніяк не можу зрозуміти яка комплектація мого авто. Як це можна дізнатись?Только со временем разобравшись самому, так как они очень сильно отличаются друг от друга))Отправлено с моего RMX2020 через Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 21 лютого, 2021 Можете для начала фото интерьера, вообщем - авто..? Немного его истории - официальное авто в Украине или " биточек"? А то как-то совсем не густо информации) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
liteon 143 Опубліковано 23 лютого, 2021 21.02.2021 в 21:20, drakon911 сказал: Добрий день. Маю автомобіль кіа соул. Я ніяк не можу зрозуміти яка комплектація мого авто. Як це можна дізнатись? По VIN коду Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 26 лютого, 2021 21.02.2021 в 23:35, dima150777 сказал: официальное авто в Украине или " биточек"? как-то маловато вариантов :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
drakon911 0 Опубліковано 3 квітня, 2021 Авто 2010 року з Італії з заводським гбо 5. 1.6 бензин. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 6 квітня, 2021 ого. никогда не слышал что бы было ГБО с завода на Соулах в Европе. Может из Кореи машина изначально? а фото покажете? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 9 квітня, 2021 ого. никогда не слышал что бы было ГБО с завода на Соулах в Европе. Может из Кореи машина изначально? а фото покажете?В Италии очень часто гбо ставили дилеры прямо в салоне. Сертифицированное производителем. Сам когда-то видел Хонду с таким гбо. Даже с шильдиком Хонда. Потом мне объяснили. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти