kuryk 82 Опубліковано 19 січня, 2013 Работаю сам на себя судебный эксперт - строительство!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dealer 8 Опубліковано 20 січня, 2013 ЧАО "Артемовск Вайнери". Менеджер отдела продаж по Восточному региону. Всех с прошедшими и наступающими! Споживайте нас видповидально Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dzyan123 19 Опубліковано 8 лютого, 2013 Работаю стоматологом в Томашпольськой ЦРБ. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
barrmaley 0 Опубліковано 23 лютого, 2013 ОП ЮУ АЭС,слесарь РТО в РЦ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Gavrusha 0 Опубліковано 25 лютого, 2013 А я работаю в автомобильной компании "АИС" - бренд менеджер Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
валентин 0 Опубліковано 8 квітня, 2013 ВКФ ROSHEN механик. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
iron_eagle 146 Опубліковано 8 квітня, 2013 решил тут отписаться... хотя, вряд ли кому пригодится ) "работаю" в ВМС ЗС Украины...капитаном 2 ранга... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Juventus 0 Опубліковано 3 травня, 2013 Ищу работу. Сейчас безработный. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pashtet220022 5 Опубліковано 4 травня, 2013 Я работаю экспедитором и снабженцем на швейке( Петро Сорока). не знаю, кому это поможет. но раз в три месяца-езжу спринтором по украине. если кому, что надо передать(да можно создать тему---клубные перевозки). кто куда едит-и тем облегчить доставку, буду писать в теме-куда собрался и где буду! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mentalurg 0 Опубліковано 24 травня, 2013 Львов. Пенсионер. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Андрей Рыптик 0 Опубліковано 25 травня, 2013 ДТЭП "ІСТ-ЗАХІД", логист. Отдел перевозок по Украине Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Privatpartner 1 Опубліковано 18 червня, 2013 Адвокат. Запорожье. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Graf_T 3 Опубліковано 18 червня, 2013 Украэрорух, инженер сетевого оборудования Центра административного управления. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 2 серпня, 2013 Приймаю участь у реалізації загальнoдeржавної прoграми зняття з eксплуaтацiї Чoрнoбильcької AEC та перетворення об'єкта "Укpиття" на екoлoгiчно бeзпeчну сиcтeму в якoстi інжeнерa. Нічого корисного для клубу Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Oleg_soul 14 Опубліковано 2 серпня, 2013 Занимаюсь обеспечением качества ПО. Восновном веб-приложения. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 4 серпня, 2013 Занимаюсь разработкой и внедрением программного обеспечения для автоматизации подготовки производства (PDM-системы и прочее...)+ сейчас работаю начальником КБ фабрики элитной мебели из дерева. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Miron 1 Опубліковано 5 серпня, 2013 Севастополь.Военный летчик МиГ-29! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 серпня, 2013 Севастополь.Военный летчик МиГ-29! покатай?!!.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 серпня, 2013 покатай?!!.. ГБО ставил? Сигналку? Защиту? Полку? Противотуманки? Расход? Город/трасса? По чем зимняя резина? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 6 серпня, 2013 Нічого корисного для клубу НУ тоді я скажу за всіх атомщиків! Ми робимо для клубу дуже багато , але нас не цінять) електроенергію відпускаємо по 20 коп. за кіловат))) п.с. Оператор реакторного відділення Рівненської Атомної Електро Станції Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти