dima150777 1 667 Опубліковано 31 грудня, 2018 Шановні мої друзі! Шановні форумчани! Шановні Соуловоди! Рік, що нас залишає, був досить складним, але ми завджи маємо залишатися людьми - добрими, чесними, сильними, кохати і поважати своїх близьких. З цим в цьому Клубі ніколи не було проблем, атже ми Клуб душевних людей, що володіють, володіли або мають намір володіти Душевним автомобілем. Здоров'я міцного, Щастя, Добра, Миру, Достатку всім нам і нашим родинам в Новому році - році Свинки, ажде вона є яким не яким, але гарним тотемом для нашої країни. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kww1976 116 Опубліковано 31 грудня, 2018 Приєднуюсь! Всіх зі святом! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 31 грудня, 2018 с наступающим! всем мира и добра!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 1 січня, 2019 Вітання! І бажаю очиститися від забобонів (якщо є) ;-) 3 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
khomadi 33 Опубліковано 2 січня, 2019 З Новим Роком ! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 5 січня, 2019 З Новим Роком!!! Здоров'я, успіхів та достатку!!! :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 5 січня, 2019 Эка тебя, Серёга, накрыло))) Только к концу пятого дня Нового года отошёл) и тебя с праздниками. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 5 січня, 2019 Как получилось ))) Спасибо!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти