Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 15 березня, 2011 kolosok, ну я детем была... и в гарнизоне... а там их не было... надо было в город ехать у меня одноклассник зато таджик был Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 15 березня, 2011 Они ж такие разные Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 15 березня, 2011 Зато я в 1988 научился их различать... Серьезно... Они действительно отличаются внешне... Дело практики... Международные силы обеспечения безопасности Олимпийских игр в Сеуле... А уж северного корейца не отличить трудно... У них, как мне кажется, даже на белье есть значек с изображением ихнего вождя... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 15 березня, 2011 киноактер на аватарке действительно имеет некое сходство со мной Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 15 березня, 2011 Особенно цвет рубашки и пиджака... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 16 березня, 2011 Всем доброе утро народ! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 березня, 2011 Гутен морген!!!! Экватор рабочей недели!!!!!( у кого 5 дневная она)!!!!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 16 березня, 2011 Гутен морген!!!! я....я... натЮрлиХ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 березня, 2011 НАтюрлих натюрлих? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 16 березня, 2011 НАтюрлих натюрлих? Ес! тудэй ис Экватор дЭй Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 березня, 2011 Ес! тудэй ис Экватор дЭй надо отметить это скорей!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 16 березня, 2011 Ес! тудэй ис Экватор дЭй надо отметить это скорей!! уже понапивалися? чё молчите? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 16 березня, 2011 Вот читаю про домино ... http://www.pn.mk.ua/articles/37312.html Точно говорят : береги морду авто , за попу заплатят ... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 березня, 2011 уже понапивалися? чё молчите? ДА НЕ, РАБОТАЕМ!!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 16 березня, 2011 ДА НЕ, РАБОТАЕМ!!!!!!!! Ну сколько можно по средам работать! Так же и устать не долго! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 16 березня, 2011 Хочется работать - полежи, это пройдет Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 16 березня, 2011 ДА НЕ, РАБОТАЕМ!!!!!!!! у нас соседи по офису квасят , запашок стоит маманегорюй Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 16 березня, 2011 у нас соседи по офису квасят , запашок стоит маманегорюй капусту квасят ? сам не очень люблю такой запаШок :lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 березня, 2011 капусту квасят ? сам не очень люблю такой запаШок :lol: А Я КОНЬЯК ПОСЕРБАТЬ ЛЮБЛЮ......С ЛИМОНЧИКОМ, CЫРКОМ.....))))МММ НО ТОЛЬКО ВЕЧЕРКОМ ЧАСОВ С 8-9 ВЕЧЕРА..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 16 березня, 2011 какой куняк пьем ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти