Кореец 83 Опубліковано 29 березня, 2011 Так и расстались друзьями... жжошь! :rofl: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 29 березня, 2011 жжошь! :rofl: Да, они в последнее время угрожать начали!!!!!!!!!!!!типа модные с пистолетом, подедим к тебе под дом, туда сюда.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 29 березня, 2011 Да, они в последнее время угрожать начали!!!!!!!!!!!!типа модные с пистолетом, подедим к тебе под дом, туда сюда.... Хай чекають... Мені друзі (до речі зі Львова... Сміятись трох пізніше... ) подарували на день народження кулемет... Справжній і з документами на моє прізвище... РПК 5,45. Ось.. Правда, в руках у куми. То страшний спецназ... Так шо, як кажуть москалі, МИЛОСТИ ПРОСИМ!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 30 березня, 2011 Утро туманное....Доброе утро Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
prikolist6 15 Опубліковано 30 березня, 2011 доброе, если его можно так назвать!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 30 березня, 2011 Хотел прокомментировать, но и так всё ясно http://drugasmuga.com/drive/jokes/Porsche_1294.html Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 30 березня, 2011 Полный ремонт сопоставим со стоимостью новой Души, я думаю... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 30 березня, 2011 Буэнос утрос, господа! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 30 березня, 2011 Полный ремонт сопоставим со стоимостью новой Души, я думаю... Ему нужно МОЦК ремонтировать. Но так, как его нет - то ремонтировать машину. "Золотая молодежь", блин Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 31 березня, 2011 Моложе 18 НЕ ЧИТАТЬ http://www.youtube.com/watch?v=wwgUEYIH_RI 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 31 березня, 2011 ОООО, флудилка просіпается!!!очень приятно......!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 31 березня, 2011 а что означает Google Просматривает список пользователей - это гости, которые зашли на сайт после поиска в ГОГОЛЕ???? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 1 квітня, 2011 Тема закрыта. Добро пожаловать в ч.2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти