BlackCat 85 Опубліковано 27 березня, 2011 Доброе. Интересно, а осенью вернут или как? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 27 березня, 2011 У меня когда-то украли целые сутки Пришлось немного поплавать. Переход Аргентина-Япония, линия перемены дат- хлоп, и один день выпал, после вторника сразу четверг Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 27 березня, 2011 Доброе утро! А который теперь час? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 27 березня, 2011 А сколько вам надо? У нас 12-20, а у вас? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 27 березня, 2011 У нас 12-20, а у вас? А у нас нипанятна.... Куда часы переводить? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 27 березня, 2011 Не взад, а ВПЕРЕД Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 27 березня, 2011 Служба точного времени Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 27 березня, 2011 Ага, а для тех, кто не успел, ПОВТОРЯЕМ сигналы точного времени Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 27 березня, 2011 я перевел, Даже в машине -)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 27 березня, 2011 я перевел, Даже в машине о, надо и мне не забыть перевести время Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 27 березня, 2011 драсти соЛнце седня красивае............... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 27 березня, 2011 Вот наша Джулия Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 27 березня, 2011 Красивая, надо отдать китайцам должное У соседа не такая, но это же СК2. А значёк издалека на Шкодовский похож Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 27 березня, 2011 значёк издалека на Шкодовский похож ага, а фары как у Мерса Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 28 березня, 2011 Вот наша Джулия ой , кто сдеся? на корейца нипахоже Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 28 березня, 2011 на корейца нипахоже таа, нащяльника, это китаеса Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 28 березня, 2011 Женя нифига не патриот! Вот я патриот. Кореи. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 28 березня, 2011 таа, нащяльника, это китаеса так а что за машинка то? я что то пропустил? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 28 березня, 2011 Женя нифига не патриот! Вот я патриот. Кореи. А вот и нифига! :p У меня и у бати корейские авто! ;) так а что за машинка то? я что то пропустил? Ну в каком смысле? Джилли СК-2, китаец украинской сборки. Машина жены. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 28 березня, 2011 Машина жены. так ты ж вроде говорил что жена на ланосе рассекает Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти