Кореец 83 Опубліковано 15 березня, 2011 Джеки Чан из Гонконга, китаец... ну блин, я это знаю... но нету хороших корейских мордашек Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 15 березня, 2011 ну блин, я это знаю... но нету хороших корейских мордашек свою сфоткай Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 15 березня, 2011 свою сфоткай я стисняюсь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 15 березня, 2011 я стисняюсь да тебе ж фотку фейса предлагают сделать а не гопы. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 15 березня, 2011 а не гопы не шали такая пойдет? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 15 березня, 2011 Выбери одного... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 15 березня, 2011 Не, верни фотку взад Тут на Пол Пота похож или как его Йенг Санри , что-ли Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 15 березня, 2011 Ну или из этого нетленного художества... Обратите внимание куда пальцем тычет Ким Чонг Ир (сын Ким Ир Сэна)... В Россию... И она там вся белая... Не изученная... Жизни там нет... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 15 березня, 2011 абисняю... на моей аватарке очень популярный в Корее киноактер! 8) Прошу не обижать! 8) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 15 березня, 2011 Не, верни фотку взад Тут на Пол Пота похож или как его Йенг Санри , что-ли Это как Карл и Маркс в анекдоте... Вообще то их было двое и в Кампучии... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 15 березня, 2011 Ага, широко известный в узких кругах Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 15 березня, 2011 а мну Джеки больше нра. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 15 березня, 2011 широко известный в узких кругах я бы сказал - в узкоглазых Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 15 березня, 2011 а мну Джеки больше нра. так-с, началось Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 15 березня, 2011 киноактер на аватарке действительно имеет некое сходство со мной Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 15 березня, 2011 Всё! Увидели портрет серьезного дядьки с грамотой на стене и усох флуд... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 15 березня, 2011 с грамотой на стене это не грамота :p это свидетельство ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 15 березня, 2011 это свидетельство о рождении??? а если честно - я корейцем и представляла на Джеки похожего... а тут какая-то неувязочка Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 15 березня, 2011 Если бы не усы, вы были бы очень похожи на мою тёщу. Ну у меня же нет усов. То-то и оно, а у моей тёщи есть Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 15 березня, 2011 если честно - я корейцем и представляла на Джеки похожего... а тут какая-то неувязочка Ну Вам то, прожившей с ними почти в одном квартале столько лет грешно не отличать визуально китайца от корейца... Они ж такие разные... На лицо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти