VEP 22 Опубліковано 30 січня, 2011 Смотрят Нашу Рашу ну..тада ПрюВэйт.....фюшюльдЭ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 30 січня, 2011 Смотрят Нашу Рашу Так ее же пол страны смотрит.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 30 січня, 2011 Так ее же пол страны смотрит.... сранЫ............. да Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 30 січня, 2011 всем новИчкам вЭлл кам ту аур клаб. на ближайшей встрече ВСЕ проставляюцца....... извиняюсь за нескромый вопрос , а Вы столько выпьете? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 30 січня, 2011 Кудато пропал мой вопрос -)) А что, пьем, собственно? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 30 січня, 2011 ну это... дело твое конечно... я тоже не часто, но иногда прикольно посмотреть... я вообще человек подневольный , моя доця вечером аккупирует телик и я смотру папиныдочки , воронины , интерны и другую мурую Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 30 січня, 2011 Кудато пропал мой вопрос -)) А что, пьем, собственно? а пьём усё шо гарит Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 30 січня, 2011 я вообще человек подневольный , моя доця вечером аккупирует телик и я смотру папиныдочки , воронины , интерны и другую мурую смотри через инет на Ютубе ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 31 січня, 2011 фсем добрый раног Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 31 січня, 2011 Доброго ранку! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 31 січня, 2011 Доброго ранку! С добрым утром! Снегопад-Снегопад Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 31 січня, 2011 а пьём усё шо гарит Ух ты! Сколько всего вкусного планируют предложить........ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 31 січня, 2011 видно зима тока приходит............ и нас ждет исчо фсе фпереди Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 31 січня, 2011 видно зима тока приходит............ и нас ждет исчо фсе фпереди Вот только пошел снег, Я его жду что-бы малого поставить на лыжи.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 31 січня, 2011 Опять снег... Скользко однако... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 31 січня, 2011 Вот только пошел снег, Я его жду что-бы малого поставить на лыжи.... малатоК нужно с деЦтва учить! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 31 січня, 2011 Пройдёт зима, наступит лето,спасибо Партии за это ( это не я , а Демьян Бедный) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 31 січня, 2011 та скорее бы уже лето Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 31 січня, 2011 та скорее бы уже лето тЦю.......... ты шО! ??!!!!!!! :p нам исчо нужна на лыжах покатаццооо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 31 січня, 2011 Пройдёт зима, наступит лето,спасибо Партии за это ( это не я , а Демьян Бедный) камунист -камсамолИц ??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти