Кореец 83 Опубліковано 28 січня, 2011 а я пиво не пю а пащиму? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 28 січня, 2011 а пащиму? здоровье Батенька не позволяет.Отпил я своё в молодости. Уже 4,5 года как не пью , только вот иногда запах могу прочувствовать , когда жена пивка попросит. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 28 січня, 2011 Отпил я своё в молодости стисняюсь спрасить... а сейчас годков сколько? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 28 січня, 2011 стисняюсь спрасить... а сейчас годков сколько? 37 полных Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 28 січня, 2011 37 полных то есть если мне почти 39, то я уже древний? не, дядька, ты это брось! ;) Какие наши годы! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 29 січня, 2011 если в Америке в 21 год разрешается пить... то наши в это время начинают думать, что уже пора завязывать 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 29 січня, 2011 И что они в нём нашли http://podrobnosti.ua/auto/2011/01/29/750172.html Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 29 січня, 2011 И что они в нём нашли действительно... Citroen не машина... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 29 січня, 2011 то есть если мне почти 39, то я уже древний? не, дядька, ты это брось! ;) Какие наши годы! да есть ещё порох в пороховницах и ягоды в ...... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 29 січня, 2011 да есть ещё порох в пороховницах и ягоды в Ты знал! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 29 січня, 2011 Ты знал! чувствовал Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 29 січня, 2011 чувствовал ай, шайтанама! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 30 січня, 2011 ай, шайтанама! переведи. я по корейски не бэльмэ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 30 січня, 2011 переведи. я по корейски не бэльмэ ай, нащяльникама, какая такая карейская? таджикистонома эщембех мещембех однако! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 30 січня, 2011 ай, нащяльникама, какая такая карейская? таджикистонома эщембех мещембех однако! ну аще пушной зверёк Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 30 січня, 2011 ну аще ты "Нашу Рашу" не смотришь что ли? http-~~-//www.youtube.com/watch?v=C8nXOVlzqUM Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 30 січня, 2011 ты "Нашу Рашу" не смотришь что ли? нет Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 30 січня, 2011 нет ну это... дело твое конечно... я тоже не часто, но иногда прикольно посмотреть... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 30 січня, 2011 нушо! хде все алкаголиги и тунияТцы! ?! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 30 січня, 2011 Смотрят Нашу Рашу Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти