Synohub 225 Опубліковано 26 січня, 2018 Можу забрати, якщо нові) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 26 січня, 2018 Ось такі! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 січня, 2018 Ось такі! Чи вказані розміри на коробці? Для Солу повинно буди діаметр 200 і ширина 40. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 26 січня, 2018 Коротше, якщо Віро проакцептує сумісність з моєю машиною, то я беру.))) Доречі- шопочім? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 27 січня, 2018 Это колодки со Спектры, как заменитель не пробиваются, но вполне могут подходить, вроде на рус.форуме их ставил кто то.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 27 січня, 2018 Это колодки со Спектры, как заменитель не пробиваются, но вполне могут подходить, вроде на рус.форуме их ставил кто то.. От спектры, а это Черато у нас, может не подойти. Так как там 4х болтовые колеса. Барабан может быть меньше. Но, если это новая Черата, от 10 года, то там колеса уже такие же. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 27 січня, 2018 От спектры, а это Черато у нас, может не подойти. Так как там 4х болтовые колеса. Барабан может быть меньше. Но, если это новая Черата, от 10 года, то там колеса уже такие же.Ну вот поэтому не уверен, может Тарас наверняка знает. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 27 січня, 2018 Не. Я брав два комплекти перед зад. Перед поміняли а задні були добрі. Добрі були довго)) так і не поміняв лижать в гаражі. Не підходять то значить мене продавець обдурив який мені їх продав. Нехай лежать може колись Черато куплю. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 27 січня, 2018 Нехай лежать може колись Черато куплю. Для початку заміряй. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 27 січня, 2018 могу предоставить эталонные родные задние колодки для сравнения :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 27 січня, 2018 могу предоставить эталонные родные задние колодки для сравнения :) А ты поменял? Износ был? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 27 січня, 2018 Народ!Мои позиции которые в начале темы проданы.Всем кто купил спасибо) :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 28 січня, 2018 А ты поменял? Износ был? отписал в теме. по словам мастера износ 50-60% Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти