Alex F 19 Опубліковано 25 травня, 2011 Глазам глазеть не запретишь Тонировка + очки-непамагают. Всем Привет. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 25 травня, 2011 можно не только на попки, а еще выше поднимать взгляд!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 25 травня, 2011 можно не только на попки, а еще выше поднимать взгляд!!! сзаду или с передка? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 25 травня, 2011 ну с передка, что ты там сзади увидешь???лопатки??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 25 травня, 2011 можно не только на попки, а еще выше поднимать взгляд!!! на сиське? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 25 травня, 2011 не, на прическу...... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 25 травня, 2011 так можно и ниже попке!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 травня, 2011 Всем привет! Не забываем о синхровстрече со Львовом! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 25 травня, 2011 Всем привет! Не забываем о синхровстрече со Львовом! не флуди тута :lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 травня, 2011 У мну под машиной шото капает по самому центру в раене торпеды. Я думаю, Что этио конденсат с труб кондея после ночи. Жидкость охлаждения в норме, температура в норме. Кондей работает. Какието мысли будут? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 25 травня, 2011 гы Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 травня, 2011 Не ржать. Я знаю, шо у тя не капает, бо ты не включаешь кондей, шобы економить бенз -)) Гиви закрой окно! ТАк жарко же. ПУсть думают шо у нас кондиционер! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 25 травня, 2011 я не економлю так - економлю стилем езды!!!! а когда еду на работа в 7,15 - еще +15 на улице, а когда домой - уже 21,00 - тоже +15....навига на +15 кондей?? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 травня, 2011 я не економлю так - економлю стилем езды!!!! а когда еду на работа в 7,15 - еще +15 на улице, а когда домой - уже 21,00 - тоже +15....навига на +15 кондей?? сделать +17 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 25 травня, 2011 гы ....... или +18 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 25 травня, 2011 viro, конденсат с кондиционера, не очкуй ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 травня, 2011 Я не очкую, я рад шо точно определил. Мысль есть еще правильная во мне. Там течь нечему. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 25 травня, 2011 навига на +15 кондей?? так что можно приехать снять? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 25 травня, 2011 а зачем тебе 2? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 25 травня, 2011 viro, так шо, када меняем салонник? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти