zosim 76 Опубліковано 13 травня, 2011 тЫшо увесь УК будеш цытировать ? сам такой... первый начал Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 13 травня, 2011 сам такой... первый начал а я предупреждал! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 13 травня, 2011 Так, господа, принимающие Евро2012, готовьтесь http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/5894117/ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 травня, 2011 гутен морген!!!!! а у нас блин, опять ранняя весна!!!дождь , +11..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 16 травня, 2011 Привет. У нас солнышко Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 травня, 2011 если у нас его нет, то где то оно должно же все таки быть Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 16 травня, 2011 если у нас его нет, то где то оно должно же все таки быть Эт точно Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 16 травня, 2011 И у нас солнышко! Доброе утро! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 травня, 2011 у нас не поймешь......утро/вечер - все небо затянуто......поливает - очень щедро!!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 16 травня, 2011 И у нас солнце, хорошая погода, хорошее настроение.... и йюцукен бензин по 11 гривен Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 травня, 2011 я давно заправлялся...по чем щя на окко 95 и 92? я помню когда 92 по 9,89 был у нас во лЬвове в пятницу!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 16 травня, 2011 я давно заправлялся...по чем щя на окко 95 и 92? я помню когда 92 по 9,89 был у нас во лЬвове в пятницу!!!!! Правил вчера на WOG 92-й по 9,99 Цены на ОККО где-то рядом Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 травня, 2011 во всем мире дешевеет, вроде акциза нема, а бензин дорожает!!!!!г...д.ны!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 16 травня, 2011 Ну вот я и сглазил, тучи подходят, наверное будет дождь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 16 травня, 2011 А я вчера обе машины помыл... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 16 травня, 2011 А я вчера обе машины помыл... Если помыл, значит по любому будет Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IgorOsa 28 Опубліковано 16 травня, 2011 во всем мире дешевеет, вроде акциза нема, а бензин дорожает!!!!!г...д.ны!!!!! Даже если во всем мире будет дешеветь, то у нас всегда только дорожает! Увы, но это наша доля! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 16 травня, 2011 Даже если во всем мире будет дешеветь, то у нас всегда только дорожает! Увы, но это наша доля! 8) хочу в Гондурас Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 травня, 2011 не ту страну назвали Гондурасом!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 16 травня, 2011 Дык мы, похоже, в Гондурасе. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти