R5004r 1 Опубліковано 29 квітня, 2011 запарко - повод для вечернеГо развратниццо Чем больше запары тем больше розврвтниц!!! У меня на роботе сегодне у сотрудницы днюха так что обед прошол в кафе с хортицей Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 29 квітня, 2011 Драсти нравиццо продукты "1" (Пешої приватної броварні!) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 29 квітня, 2011 Из наших - Львівське 1715, если нету- то "1 ПБ". Из импортных - Хугарден, желательно разливной Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 30 квітня, 2011 Доброго утра всем!!!!а Хде Вы все?? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 30 квітня, 2011 Привет!!! Игорь, вот тебе не спится в выходные дни Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 30 квітня, 2011 привет, Дима.....поезд в 05:15 встречал, еще в 4:30 проснулсО Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 30 квітня, 2011 А вот я на работе Бывает и такое Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 30 квітня, 2011 да весело,я по выходным часто тоже работаю... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 30 квітня, 2011 с 5,00 до 8,00 утра - никого не был на форуме...о, а теперь как прорвало....заходите, читаете одноклубники и гости Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 30 квітня, 2011 А вот я на работе +1 я тоже на работе Всем превед! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 30 квітня, 2011 +1 я тоже на работе Всем превед! Мир, труд, апрель! Майских ждете?! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 30 квітня, 2011 Мир, труд, апрель! Ага, типа того Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 1 травня, 2011 а уже МИР, ТРУД, МАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 1 травня, 2011 все люди как люди, а я за компом работаю Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 1 травня, 2011 все люди как люди, а я за компом работаю и я за компом... гаишную админку отбиваю Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 1 травня, 2011 так, пора.....процитирую::: "спать хотят вагоны, в пачках макароны" вот и Игореша засыпает тоже......ла ла ла ла.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 2 травня, 2011 Всем доброе утро!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 2 травня, 2011 МИР! ТРУД! МАЙ! Прювет всем!!!да!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 2 травня, 2011 Курыльова предлагаю назначить модератором флуда -)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 2 травня, 2011 ПоЧЁТНЫМ модератором, по НЕЧЕТНЫМ можно ещё кого-нибудь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти