kuryk 82 Опубліковано 10 квітня, 2011 Всем доброго утра и удачного воскресенья!!!!!!!! :yahoo: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 10 квітня, 2011 kuryloff, доброго... чтоб смайлики хорошо отображались, между ними надо ставить пробел... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 10 квітня, 2011 kuryloff, доброго... чтоб смайлики хорошо отображались, между ними надо ставить пробел... ок!!!спасибо, а я то думаю..... виктор виро уже получил наклейки, скоро и Николаев - получит (понед.-вторник)!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 10 квітня, 2011 Николаев - получит (понед.-вторник)!!!!!!! скорее вторник-среду, в понедельник у нас почта не работает Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 10 квітня, 2011 скорее вторник-среду, в понедельник у нас почта не работает по получении - напиши!!!! а у нас в понедельник работает почта...... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 10 квітня, 2011 по получении - напиши!!!! обовъязково Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 10 квітня, 2011 Вы, вообще, спите когдато? Вот я токо проснулсо -)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 10 квітня, 2011 Вы, вообще, спите когдато? Вот я токо проснулсо -)) да вроде спим!!!!!чем больше спишь - тем больше просыпаешь!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 10 квітня, 2011 еще чуть чуть и ПонедельнеГ (((((((( день нелеГкий!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 11 квітня, 2011 Привет Всем!!!!Доброе утро, гутен морген......Чего молчим!!!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 11 квітня, 2011 Буэнос утрос! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 11 квітня, 2011 Мне показалось - "Бизнес утрос" думаю да, не токо я заработался Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 11 квітня, 2011 трям страна... а хде весна? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 11 квітня, 2011 трям страна... а хде весна? Весна она вроде есть, но её как бы и нет!!!!!!! Холодно, ветренно, но это тьак специально - чтоб когда резко потеплеет все обрадовались.......!!!!!!1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 11 квітня, 2011 Б-р-р-р-р!!! Хо-олодно! Хочу солнышко и тепло!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 11 квітня, 2011 Даже у нас НЕ ТЕПЛО, и обещают снег... http://news.mail.ru/inworld/ukraina/society/5686372/ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 11 квітня, 2011 драсти флуДырки. спим ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 11 квітня, 2011 драсти флуДырки. спим ? шота типа того!!!!!!!!!!1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 11 квітня, 2011 шота типа того!!!!!!!!!!1 шо там на западе ??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 11 квітня, 2011 шо там на западе ??? во львове гарант сегодня...улицы перекрыты были, ж/д вокзал с понтом заминировали..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти