Daggett 225 Опубліковано 24 січня, 2016 реб'ята, чього ви завелися? це ж чудово: одні шкрябають і скло ціле, інші не шкрябають і скло ціле!... це лише мені минулої зими не було часу відігрівати то тепер скло покоцане :unknown: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 24 січня, 2016 А вы дизелисты просто, у вас машина греется долго, поэтому наш с Витей опыт вам без толку. Ах да Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 24 січня, 2016 все я понял - на бензин ставят мягкое стекло - его нельзя шкрябать а на дизель (в связи с тем что он дольше прогревается) ставят твердое стекло - его можно шкрябать! 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 24 січня, 2016 а мне стекло перепутали и с дизеля втулили гады- царапаю, царапаю и нифига:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 24 січня, 2016 а мне стекло перепутали и с дизеля втулили гады- царапаю, царапаю и нифига:) поменяй по гарантии! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 24 січня, 2016 поменяй по гарантии! та я бы поменял, да в соседней теме читал что ОФФЫ все криворукие!!! Боюсь что вместо переднего стекла заднее втулят:) (кстати вполне серьёзное опасение- они мне вместо левой двери и крыла целый месяц везли правую... ПРАВУЮ Карл!!!) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 24 січня, 2016 - они мне вместо левой двери и крыла целый месяц везли правую... ПРАВУЮ Карл!!!)Хоть от соула? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 24 січня, 2016 Хоть от соула? а хз, я когда манагера душил на дверь и не глянул... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 3 лютого, 2016 у мене була ідея зробити якийсь типу чохол-накидку, шоб закривала лобове і передні бокові вікна Вин же і примерзне. Тоді точно чекати такие штуки есть фабричные. а для kia picanto даже оригинальную встречал Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти