viro 799 Опубліковано 20 травня, 2015 Привет! Если кому надо такое, как на фото - забирайте. (висит под центральным подголовником) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
liteon 143 Опубліковано 20 травня, 2015 @viro, Спасибо Витя! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 20 травня, 2015 а сеточки в багажник нема?:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 20 травня, 2015 Я беру запаску и задние сидения!!!!! и ляду.... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
liteon 143 Опубліковано 20 травня, 2015 @oberwolf, Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 травня, 2015 @viro, Спасибо Витя! Забито! а сеточки в багажник нема?:) Уже нема! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 20 травня, 2015 Вить когда сможем мою прибуду поставить? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 травня, 2015 Вить когда сможем мою прибуду поставить? Давай как то после работы договоримся. Я подготовлюсь. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 20 травня, 2015 Командуй день и я буду готов Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 23 травня, 2015 для установки сабжа нужен квалифицированный персонал? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 23 травня, 2015 для установки сабжа нужен квалифицированный персонал? Нет, но Сабж забрал Liteon Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти